2777
2789
عنوان

خرید سرویس چوب از 4دانگه

1316 بازدید | 26 پست

دوستان کسی تابحال از 4دانگه سرویس خواب خریده؟میخام سرویس خواب بخرم اینجاییکه هستیم خیلی گرونه میخام ببینم ارزش داره اینهمه تا اونجا برم؟قیمتاش ارزونتر از جاهای دیگس؟ یه کار خیلی شیک میخام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

دلاوران و یافت آباد و جاجرود و گشتم

خیلیییییی گرون بودن

یکی بهم گفت برو چهاردانگه اونجا هم کیفیتش بالاتره هم کارگاهی هستن ارزونتره

منم رفتم نه تنها سرویس خواب بلکه مبتلا رو هم خریدم

البته خوب بگرد

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
من دلاوران و یافت آباد و جاجرود و گشتم خیلیییییی گرون بودن یکی بهم گفت برو چهاردانگه اونجا هم کیف ...

کیفیت کارش خوب بود عزیزم؟سرویس خوابای شیک داره؟ارزش تا اونجا رفتن وقت گذاشتن داره؟

من دوستم میخواد از اینجا بخره برا جهازش اما خودم یافت آبادو قبول دارم

خیلی از مغازه های یافت آباد اصلا کارگاه ندارن و از کارگاههای چهاردانگه خرید میکنن و به قیمت خیلی بالاتری تو مغازشون میفروشن

دیدم که میگم

یافت اباد قیمتاش یا4دانگه فرق داره؟ کدوم ارزونتره؟

دوستم میگفت چهاردنگه ارزونتره اما یه نکته رو بگم بهت اینجورجاها که خیلی ارزونترن جنس تقلبی و قلابیشونم زیاده حواستو جمع کن اما یافت آباد جاییه که بازار مبلاش خب خیلی معتبرن اما قطعا گرونترن. 

من دلاوران و یافت آباد و جاجرود و گشتم خیلیییییی گرون بودن یکی بهم گفت برو چهاردانگه اونجا هم کیف ...

من میخام چیزی پسند کردم همونروز با خودم بیارم میشه اینجوری؟

کیفیت کارش خوب بود عزیزم؟سرویس خوابای شیک داره؟ارزش تا اونجا رفتن وقت گذاشتن داره؟

من خودم تهران بودم

به نظرم کیفیتش از بقیه جاها بهتر بود و قیمتش هم خیلی مناسب بود البته مبل راحتی

وگرنه مبل کلاسیک تمام چوب فقط ملایر و قم

سرویس خواب هم عالی بود برای من 

برو ببین دست خالی بر نمیگردی

من خودم تهران بودم به نظرم کیفیتش از بقیه جاها بهتر بود و قیمتش هم خیلی مناسب بود البته مبل راحتی ...

عزیزم امکانش هست از سرویس خوابت یه عکس بدی ببینم البته اگه مشکلی نداره

یافت اباد با 4دانگه خیلی فاصله داره از نظر مسافت؟

یافت آباد پایین آزادی هست

چهاردانگه جنوب غرب تهران پایین آزادگان

وسیله داشته باشی و تو ترافیک نری فاصلشون نیم ساعته

خیلی از مغازه های یافت آباد اصلا کارگاه ندارن و از کارگاههای چهاردانگه خرید میکنن و به قیمت خیلی بال ...

خب اگه مشکل پولش نباشه اونجا بهتره چون بازار مبل کاسپین یا خلیج فارس رفتو آمدو محیطش مناسبتر از چهاردونگس. ولی اگه محدودیت مالی باشه خب باید جای ارزونترو انتخاب کردش. 

یافت آباد پایین آزادی هست چهاردانگه جنوب غرب تهران پایین آزادگان وسیله داشته باشی و تو ترافیک نری ...

اگه چیزی پسند کردم همونروز میتونم بار بزنم بیارم دیگه؟