2777
2789
عنوان

خرید سرویس چوب از 4دانگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 26 پست

ببین من همه جارو رفتم یافت اباد رفتم ی جا نعمت اباد رفتم کلی پاساژای اطراف خودم رفتم تقریبا خرداد بود د،بال مبل بودم همه ۳۰ ۴۰یافت اباد ک هیچی زیر ۵۰نداشت.شوهرم گفت بریم ۴دونگه رفتیم اونجا اولین پاساژ رفتیم تو وای عالی بود شیکو باکلاس مبلا درحد یافت اباد خلاصه ک مبل استیل طرح کلاسیک سفارش،دادم ۱۶مغازه داره ادرس داد گفت تو یافت اباد مغازه داریم همینو ۴۰میدیم.ببین رفتی از پاساژاش خرید کن کیفیتش خیلی بهتره جنس واسه خودش مشخصه و همینطور پارچش

حدود یه ماه پیش رفتم واسه سرویس خواب یه قیمت بوددیرو ز رفتم میبینم 6میلیون بیشتر شده همونکار😔فک کن یه کار 9تومنی شده 15تومن بخام 15تومن بدم میرم مبلمو عوض میکنم....😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخام چیزی پسند کردم همونروز با خودم بیارم میشه اینجوری؟

نه عزیزم باید برات بسازن

اونایی که تو فروشگاه هستن برای دکوره

مگه اینکه بگی کف فروشگاه و میخوام

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
خب اگه مشکل پولش نباشه اونجا بهتره چون بازار مبل کاسپین یا خلیج فارس رفتو آمدو محیطش مناسبتر از چهار ...

چهاردانگه هم الان کلی پاساژ داره

اینجوری معلوم نیس اون چیزی که میخایو برات میفرستن یا نه

کارخونه دارن تولیدی های خیلی معتبری هستن

اصلا همچین چیزی نیست

خودت بری اونجا متوجه میشی چطوریه

کلی پاساژ داره مثل یافت آباد

از سرویس خوابت نمیشه عکس بزاری ببینم

نه عزیزم آشنا زیاده تو سایت

ولی ازیناست که پایین تخت چنتا کشو داره و با جک میشه تشک و برداشت و زیرش وسیله گذاشت

نور پردازی داره هم تخت هم میز توالت

و پشت میز توالت هم آینه میره کنار قفسه چینی داره