2777
2789

دخترم دوسال و نه ماهشه!چرا باید همه ی دندونهاش خراب باشه؟!اصلا قطره اهن ایرانی بهش ندادم چون روی دندونهاش حساس بودم.با این وجود همشون خرابن

هرشب از رفلاکس از خواب بیدار میشه کلی هم قرص نکسیوم خورده ولی درست نشدفکر میکنم همین رفلاکس دندونهاشو خراب کرده.دلم میسوزه😪 بچه هاتونو تو چه سنی بردید دندانپزشکی؟

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

از رفلاکس وشیر شب دندون خراب

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از رفلاکس وشیر شب دندون خراب

چرا شیر برای دندان مفیده که

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
خب رفلاکسشو درمان کن خواهر

هرکاری کردم خوب نشد.کلی قرص و دارو خورد بیچاره دیدم کل بچگیش درگیره دارو بوده ولش کردم.چون داروهاشم اثر نمیکرد چندتا دکتر عوص کردم

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

4 سالشه تا حالا نبردم. در ظاهر مشکلی نداره. ولی کاش کرونا نبود یه سر میبردم نشون میدادم. 

دختر من خیلی دیر دندون در اورد اولین دندونش 1 سالگی در اومد . و دندون های کرسیش بعد از 2 سال. بخاطر این شیر شب زیاد روی دندون هاش اثر نگذاشت. قطره هم سیدرال میدادم. از روزی هم که دندون در اورد با اب نمک مسواک میکنم. 

قند شیر، روی دندونها میمونه در طول شب و باعث پوسیدگی میشه

شیر گاو هم همینطوره؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
چرا شیر برای دندان مفیده که

شیر شب دندون بچه رو نابود می‌کنه.چون قند داره

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
هرکاری کردم خوب نشد.کلی قرص و دارو خورد بیچاره دیدم کل بچگیش درگیره دارو بوده ولش کردم.چون داروهاشم ...

پسر عمه منم تا ۸_۹ سالگی درگیر رفلاکس بود واقعاً عذاب کشید ولی الان ۱۸ سالشه و خوبه فقط کمی معده اش حساسه. اونم دندونهاش در اثر اسید معده اش خراب شدن و اکثراً ترمیمی هستن. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
فرقی نمی کنه شیر خوردن در طول شب غلطه. شیر گاو، شیر مادر یا شیر خشک فرقی نداره

فرق میکنه عزیزم خیلی هم فرق میکنه اینو فوق تخصص اطفال به من گفت شیر گاو رو نمیدونم اما قند شیر مادر با شیر خشک خیلی متفاوته