نمیدونم چیکار کنم دیشب خونه بابام بودیم بعد دیدم شوهرم به یکی پیام میده و گوشیشو یه طوری نگه میداره کسی نبینه،تا اومدم خونه باهاش حرف زدم که تو اینستا باکسی پیام میدی گفت نه ، بعدش گفتم خوب گوشیتو بده ببینم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
گوشیشو گرفتم رفتم تو دنبال شوندگان دیدم چند تا دخترم هستن ، بعد رفتم تو قسمت پیاما دیدم باهاشون درتم ...
خب چی گفته بود؟
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
فقط بگین چیکار کنم ؟ تازه بعد تا دید من قانع نمیشم شروع کرد داد بزنه و بگه تو خودت معلوم نیست با کی هستی و چیکار میکنی در صورتیکه من فقط تو همین سایت نی نی سایت عضوم.
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
تورو خدا بگین چیکار کنم ، بعد بهش میگم من زنتم چرا به اینا پیام میدی ، میگه زن من زن ندارم در صورتیکه من لیسانس دارم ، شاغلم ، خودم ماشین دارم یه دختر امروزیم خودش از من پایینتره واین حرفارو میزنه