2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم دعوای بدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3649 بازدید | 86 پست

خیلی بیشعوره اول اومدم دنبالم تو اتاق خواب بهم میگه اینا چیزی نیست اشتباه میکنی ، آخه من خودم تو اینستا نیستم و فکر میکنه واقعا میتونه بهم دروغ بگه، لطفا بگین چیکار کنم خیلی پرروه

گناه من سادگی بود .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشیشو گرفتم رفتم تو دنبال شوندگان دیدم چند تا دخترم هستن ، بعد رفتم تو قسمت پیاما دیدم باهاشون درتم ...

خب چی گفته بود؟ 

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

فقط بگین چیکار کنم ؟ تازه بعد تا دید من قانع نمیشم شروع کرد داد بزنه و بگه تو خودت معلوم نیست با کی هستی و چیکار میکنی در صورتیکه من فقط تو همین سایت نی نی سایت عضوم.

گناه من سادگی بود .
خیلی بیشعوره اول اومدم دنبالم تو اتاق خواب بهم میگه اینا چیزی نیست اشتباه میکنی ، آخه من خودم تو این ...

یا خودتم نصب کن یا اونم پاک کنه 

ما زنو شوهر هیچکدوم نداریم 

این اینستا خیلی هارو بدبخت کرده

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
فقط بگین چیکار کنم ؟ تازه بعد تا دید من قانع نمیشم شروع کرد داد بزنه و بگه تو خودت معلوم نیست با کی ...

دست پیشو میگیرن پس نیوفتن

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 

خب دعاتونم شد آخرش؟ 

امان از این گوشی هاااااااااا همه رو کلافه کردن

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
یعنی چی زیر پستاشون گذاشتم؟خب شما مگه توی دایرکتشون نرفتی؟

من اصلا تو اینستا نبودم و چیزی بلد نیستم فقط رفتم رو اون دختره بعد پیاماشو دیدم

گناه من سادگی بود .

تورو خدا بگین چیکار کنم ، بعد بهش میگم من زنتم چرا به اینا پیام میدی ، میگه زن من زن ندارم در صورتیکه من لیسانس دارم ، شاغلم ، خودم ماشین دارم یه دختر امروزیم خودش از من پایینتره واین حرفارو میزنه

گناه من سادگی بود .