2777
2789
عنوان

دوست دارم زنم پزشک باشه

5142 بازدید | 242 پست

- دوست دارم زنم پزشک باشه

+ دنبال ماهی ۲۵ تومنشی بدبخت؟

- دوست دارم زنم معلم باشه

+ دنبال حقوق ثابت و محیط تک جنسیتیش هستی بدبخت شکاکِ بیمار؟

- دوست دارم زنم خانه دار باشه

+ از زن مستقل می‌ترسی مردسالارِ بیچاره؟

😂😂😂😂

یه دختر خانومیو دوسدارم ...پزشکه معلمه خانه داره...این درسته 

یعنی بری سراغ خانومی ک دوسداری وبعد با شغلش کناربیای

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبی اسی 😐😐😐

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

+دوست دارم شوهرم خونه داشته باشه

_الان کدوم پسری میتونه خونه بخره...مگه بابای خودت وقتی ازدواج کرد خونه داشت؟

+دوست دارم شوهرم ماشین خوب داشته باشه

_پسرا خودشونو میکشن یه پراید بخرن...همینم بابات نداره....

+دوست دارم شوهرم حقوقش خوب باشه

_تو این وضع اقتصادی همینکه پسر ۲۰ تومن در میاره خودش کلیه...

.

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

کلا یه دوست داشتن شما ربطی ندارند متاسفانه یه دسته ای این موضوع توی ذهن شون جا افتاده که یه مرد به چه علتی یه زن رو میخواد دوره عشق و عاشقی خیلی وقته تموم شده الان پای منفعت وسط 

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا