2777
2789
عنوان

بعد از دنیا اومدن بچه دوم💗

| مشاهده متن کامل بحث + 7025 بازدید | 49 پست
دقیقا  ببین باید هوای بچه اولو داسته باشی بیشتر  هر چند من این کارو کردمو باعث شده دختر ...

منم فقط دلم میخواد این روزا رد بشه این روزا رو میزدم رو دور ×۳۲ چنان رد شه نفهمم کی رد شد

خیلی این کارو میکنم ولی به شدت عصبی شده بعد از ظهرا نوزادو میذارم پیش باباش با پسرم میریم بیرون بهش ...

الهی بگردم 😥😥اون مقصر نیست.بچه دوم حکم هوو رو داره واسه بچه اول.به پدرش بگو دعواش نکنه. از راه میرسه اول بره سراغ اولی .‌خیلی هوای بچه اول و باید داشت خیلی سخته.دیگه اونکه تقصیری ندارهدلم کبابه واسه اولی ها 

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه من از وقتی نوزاد جدید اومده خیلی عذر میخوام این اصطلاح رو استفاده میکنم ولی واقعا وحشی شده😔 نمی ...

عزیزم دنبال جلب توجهه و اینکه رفتارای شوهرت باعثشه من ی مدت تو ۱۶ ۱۷ماهگی بچم غذارو نمیخورد یعنی صبح تا شب لب به هیچی نمیزد میدادیم توف میکرد یک ماه اینجوری بود یعنی من داشتم روانی میشدم دست خودم نبود دعواش میکردمو تن صدامو میبردم بالا بخدا دیدم بچه داره هصبی میشه یجوری شده بود گفتم ولش کن جهنم دیگه هیچی نگفتم هم غذاخوردنش خوب شد هم از،سرش افتاد

نه طفل معصوم فهمش در این حدم نیست حتی اما در مورد زدن بچه بعضی وقتا یه کارایی میکنه عمدا که اعصاب با ...

تا میتونین بهش محبت کنین بچه واسه پدر و مادر خیلی عزیزه میدونم گاهی انقد آدمو عصبی میکنن ک آدم ب مرز جنون میرسه شوهرتم شاید حق داشته باشه؛ولی وقتی بچه اولت انقد میفهمه ک چجوری عصبیتون کنه مطمئن باش باهاش صحبت کنید بهتر نتیجه میگیرید سعی کنین پیش بچه اولی ب دومیه زیاد محبت نکنید تا زمانی ک هردوتا بزرگ بشن و بفهمن ک هیچ فرقی بینشون نیست براتون

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
منم فقط دلم میخواد این روزا رد بشه این روزا رو میزدم رو دور ×۳۲ چنان رد شه نفهمم کی رد شد

اره به خدا منم

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘