2777
2789
عنوان

بعد از دنیا اومدن بچه دوم💗

| مشاهده متن کامل بحث + 7025 بازدید | 49 پست
پسر اولم دو سالشه

وای الهی چقدر سخت. دو ساله خوب خیلی کوچکه. هنوز به محبتت نیاز داره.‌وقتی بچه ببینه به یک بچه دیگه داری شیر میدی یا بغلش میکنی حسودی میکنه😥😥حق داره بخواد کتکش بزنه. کاش یکجوری به بچه اول بیشتر توجه کنی. دومی و وقتی کاری نداری مثلا خوابه بذار پیش باباش برید تو اتاق تنها با بچه اولی کلی بازی کن از دلش در بیاد. بغلش کن زیاد

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
اصلا وحشتناکه. من کلا خودم و زندگیم بهم ریخته. هرروز آروزی مرگ میکنم خداشاهده. دلم برای دخترم(بچه او ...

منم دقییییقا دلم برای اون میسوزه دیشب نشستم یه دل سیر گریه کردم و تو خواب نگاش کردم الهی بمیرم براش😔😔😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حس میکنم بچه اول توی بی تجربگی وحشتناکه

دقیقا مخصوصا ادم فکر میکنه تنها مادر بیخواب و بدبخت دنیا فقط خودشه

چون همیشه بقیه میگن وای بچه خیلی خوبه خیلی شیرینه هیچکس از سختیاش نمیگه ادم‌فک‌میکنه چقد بیچاره شده

بعد که میفهمی‌همه همینن اروم میگیری

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
من غریب نیستم شوهرمم کمکم میکنه خداییش نباید بی انصافی کنم ولی واااقعا رو اعصابمه فحش میده به بچه دع ...

خب توام جلوش وایسا

خیلی گناه داره اولی

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
وای الهی چقدر سخت. دو ساله خوب خیلی کوچکه. هنوز به محبتت نیاز داره.‌وقتی بچه ببینه به یک بچه دیگه دا ...

خیلی این کارو میکنم ولی به شدت عصبی شده بعد از ظهرا نوزادو میذارم پیش باباش با پسرم میریم بیرون بهش بستنی میدم براش شعر میخونم با هم میریم ماشین سواری یا پیاده روی ولی با همه اینا واااقعا دیگه اون بچه اول و آروم و خوب نیست خیلی خیلی عصبی شده

من به معنای تموم داغون شدم و هستم 

دختر اولم ۶ سالش بود که باردارشدم و تا روز آخر زایمانم سرکار کارای خونه و توقعات و کارای مادرم رو هم داشتم 

بعد زایمان کلاس اول دخترم بلافاصله شروع شد و استرس کارمم داشتم و هیچ کمکی هم نداشتم 

اینو بگم که کارمو از دست دادم و شدم یه زن افسرده ی دست تنها 

البته اگر کمک داشتم و بچمم اروم بود هیچکدوم از اینارو نداشتم 

شوهرمم هر وقت میلش باشه کمک میکنه و هر وقت نباشه نه 

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
من غریب نیستم شوهرمم کمکم میکنه خداییش نباید بی انصافی کنم ولی واااقعا رو اعصابمه فحش میده به بچه دع ...

شوهرت قطعن اشتباه میکنه. با ورود بچه دوم بیشتر بار عاطفی بچه اول میفته گردن پدرش. بهش بگو یا خودشو کنترل کنه و با بزرگه صمیمی بشه یا کلن خودشو بکشه کنار حداقل خودت نصفه و نیمه بهش توجه کنی. باور کنی اولی رو دارین نابود میکنین. دومی هم پسره؟

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
من به معنای تموم داغون شدم و هستم  دختر اولم ۶ سالش بود که باردارشدم و تا روز آخر زایمانم سرکا ...

الهی بگردم چقدر سخت منم پسر اولم کولیک داشت موقع نوزادی پوستم کنده شد میدونم نوزاد بی قرار چقدر اذیت داره درکت میکنم

شوهرم روی اعصابش کنترل نداره مدام داره بچه اولم رو دعوا میکنه گاهی میزنش چون به صورت نوزادم چنگ میزن ...

اینکه شوهرت بچه اولو دعوا میکنه باعث میشه ب دومی بیشتر حسادت کنه چ برسه ب اینکه کتک میزنه بچه رو؛آخه چجور دلش میاد؟سعی کنین کاری کنید بچه اول نسبت ب دومی حسادت نکنه حتی شده یه سری کارای بچه دومو بدید اولی انجام بده البته اگه سنش ب حدیه ک میفهمه،مثلا بهش بگین بره لباس بچه کوچیکو بیاره یا چندلحظه حواسش ب کوچیکه باشه تا شما بریدو برگردید اینا رو اول درحد امتحان بهش بگیدو حواستونم باشه ببینید چیکارمیکنه،بهش بگید مواظب بچه کوچیکه باشه چون اون بزرگتره و کوچیکتره ب محبتش نیاز داره،ببخشید طولانی شد😐😐😐

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
ی دوساله دارم از هرچی بچست متنفر شدم اینقدر ک اذیت کنه.ولی حیلی تنهاست دلمم واسش میسوزه بقیه رو میبی ...

بچه من از وقتی نوزاد جدید اومده خیلی عذر میخوام این اصطلاح رو استفاده میکنم ولی واقعا وحشی شده😔 نمیدونم باید چکار کنم راستش مستاصلم دوست داشتم بیام با مامانای اینجا صحبت کنم یه کم

الهی بگردم چقدر سخت منم پسر اولم کولیک داشت موقع نوزادی پوستم کنده شد میدونم نوزاد بی قرار چقدر اذیت ...

دقیقا 

ببین باید هوای بچه اولو داسته باشی بیشتر 

هر چند من این کارو کردمو باعث شده دختر بزرگم خیلییی پرتوقع و خودخواه بشه و حقی برای خواهرش قائل نشه اما حسادت نمیکنه 

شوهرا نمیدونم چشون میشه که تازه برای بچه دوم یادشون میاد حساس بازی دربیارنو رو اعصاب باشن 

شوهر من تا مدتها یه جمله معمولی با دختر بزرگم صحبت نمیکرد و فقط بهش در میاومد و تذکر میداد اما رفته رفته خوب شد 

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘

عزیزم شوهرت اشتباه میکنه اخه بچه دوساله چ میفهمه.پسر من دوسالشه من کنار باباش میرم میشینم یا پدرش منو معمدلی بغل یا بوس میکنه سریع میاد وسطمون عروسکشو بغل میکنم سریع با لحن لوس و بچگونش میکنه مامان من ببل.توروخدا نزار شوهرت دعواش کنه یا بزندش تو روحیه بچه تاثیر میزاره عصبی میشه اعتماد بنفسشنابود میشه گناهداره بخدا اون هیچی نمیفهمه از کوچیکه بیشتر به توجه نیاز داره چون درکش نسبت به اون از محیط اطرافش بیشتره

اینکه شوهرت بچه اولو دعوا میکنه باعث میشه ب دومی بیشتر حسادت کنه چ برسه ب اینکه کتک میزنه بچه رو؛آخه ...

نه طفل معصوم فهمش در این حدم نیست حتی اما در مورد زدن بچه بعضی وقتا یه کارایی میکنه عمدا که اعصاب باباشو خرد کنه و واقعا هم طوری این کارو انجام میده که موفق میشه قشنگ آتیش میزنه روان طرفو من حق نمیدم به باباش که بچه رو بزنه ولی بچم از زمان تولد نوزادم خیلی خیلی پرخاشگر شده