2777
2789

داستان از اونجا شروع شد که من پارسال رشته. وانشناسی تهران قبول شدم. رشته ای که نه پدرم نه مادرم امیدی بهش نداشتن با این همه وارد رشتم شدم عاشق رشتمم  به خوبی هم داشتم پیش میرفتم اما مشکل اینجاست که پدر مادرم روز نیست بخاطر رشتم تحقیرم نکنن... شبانه روز تو سرم میزنن.بد ترین رشته های دانشگاهی رو از من بهتر میدونن. 

من تو رشته تجربی با رتبه 11هزار قبول شدم اونوقت مادرم یکی از آشناهامون که تو آزاد علوم تغذیه می خونه رو زده تو سرم. 

از اون ور دختر عموم امسال میخواد برا بار سوم کنکور بده پدرم میگه اون جنم اینو که دوباره بخونه داره ولی تو همون قدرم جنم نداری. 

20 ساله دارم زجر میکشم تو شته های ورزشی بار ها مدال آوردم مدرس زبان شدم بازم چند وقت پیش بهم گفتن تو باعث سرشکستگی مایی تا حالا نشده ما بهت افتخار کنیم.. 

بدجور تحت فشارم رشتمم باعث شده افسرده تر و آروم تر شم

بار ها تو فکرم اومده خودمو خلاص کنم. 

الانم دیگه نمیدونم چیکار کنم اگر کسی نظری داره لطفا بهم بگه.. واقعا خسته شدم

درضمن اینم اضافه کنم که تا به حال حتی یک بار هم از لحاظ اخلاقی خجالت. دشون نکردم 

اینجا میگن مستقل شو

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اونی که اومده تو این سایت مشکلشو مطرح کنه، مشاور برو نیس، بیخودی نگین برو مشاوره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از خدبی های رشتت امکان پیشرفت زیادش تو داخلدو خارج کشور بگو براشون با مزیتای روانشناس بودن آشناشون کن احتمالا چون چیزی ازش نمسدونن اینقدر جبهه گرفتن 

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

وای روانشناسی که خییییلی خوبه بازار کارشم عااالیه من لیسانس تربیت معلمی دارم ولی از اول عاااااشق رشته ی روانشناسی بودم که نتونستم برم همیشه افسوس میخورم بعضی وقتا میگم ارشد روانشناسی بخونم 

ببین بشین جلوشون از خودت از رشتت تعریف کن 

خودتو مقایسه کن با بقیه که اره تو مدال داری فلان ولی دختر عموت نداره 

تو باهوش بودی تهران روانشناسی اوردی 

قرار نیست ک اگه اونا پشتت نیستن توهم پشت خودت نباشی ک عزیزم 

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)
خب یه رشته دیگم‌همزمان بخون میدونم‌واقعا سخته ولی وقتی رشته تو دوست داری و تا اینجا خوندی حیفه ول کن ...

نمی تونم به خدا همه فکر میکنن روانشناسی رشته آسونو الکیه اما به خدا هنینجوریشم زمان واسش کم دارم

عزیزم از خدبی های رشتت امکان پیشرفت زیادش تو داخلدو خارج کشور بگو براشون با مزیتای روانشناس بودن آشن ...

همه رو میدونن اما بازم پای صحبتش ن بشینی فقط عیب هامو یادشونه 

به خدا خودم خرج خودمو میدم صبح تا شب یا سر کارم میام خونم دارم درس میخونم اگه استقلال نیست چیه؟  ...

یه جا جدا بمون یعنی 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اونی که اومده تو این سایت مشکلشو مطرح کنه، مشاور برو نیس، بیخودی نگین برو مشاوره 
وای روانشناسی که خییییلی خوبه بازار کارشم عااالیه من لیسانس تربیت معلمی دارم ولی از اول عاااااشق رشت ...

آره خودمم عاشق رشتمم اما خون به جیگرم کرد جلو هرکی میرسن تحقیرم میکننو رشتمو میکوبند.. 

همه رو میدونن اما بازم پای صحبتش ن بشینی فقط عیب هامو یادشونه 

پس مشکلشون رشتت نیس شخص خودتی احتمالا 

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
نمیشه چیکار کنم رفتم دنبال رهم خونه یه واحد چهل متری 90 ملیون.. از کجا بیارم هنوز دانشجوعم

کرونا نمیذاره 

قبلا ها میشد با همکلاسی ها خونه گرفت