2777
2789
عنوان

ارشد دانشگاه تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 2149 بازدید | 46 پست
ینی درسا رو میشه با خوندن قبول شد ینی امتحانارو خیلی سخت نمیگیرن استادا؟!

آره بابا مث لیسانس. شما که تونستی برا ارشد تهران قبول بشید پس لابد درستونم خوبه پس با یکم تلاش میتونید فوقتون بگیرید. اما خب شرایطتون مث دوست منه اونم درسش خوب بود و حامله هم بود وقتی بچش دنیا اومد خیلی سختش بود که برا امتخانا بخونه چون کسی نبود بهش کمک کنه چند دقیقه بچشو نگهداره. اما با این حال سخت درس خوند و معدلشم بالاست

فقط نزار درسا انباشته باشه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

کلاس زبان انلاین دارم میرم تقریبا وسطاشم بیشتر میخام بدونم سوالا از جاهای عجیب غریب نمیدن از همون چی ...

اصلا نگران نباشید شما ک تونستید ارشد روزانه اونم تهران بشین ازپس اینا خیلی راحت برمیایید ترم اول شاید یکم عجیب غریب باشع فقط ک مجازیه . بعد ببین عزیزم هررشته فرق داره هر استادم فزق داره مثلا من یه درسم استاد کلا سوال تجزیه تحلیلی میداد از ذهنخودمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منک فعلا عقدم ولی شاید بخام استراحت کنم بعد کارشناسیم چون این ترم کارشناسیمو میکیرم اگ رفتم خونه خود ...

من با مامانم تو ی آپارتمانم خیلی روش حساب میکنم شمام حسابی استراحت کن آدم اولش از درس زدس بعدا حوصلش سر میره البته بستگی داره کار خوب گیر بیاری دیگه به ادامه تحصیل فک نمیکنی

☘️🍀
آره بابا مث لیسانس. شما که تونستی برا ارشد تهران قبول بشید پس لابد درستونم خوبه پس با یکم تلاش میتون ...

مرسی عزیزم من خداروشکر با مامانم تو ی ساختمونیم 

انشالله بتونم از پسش بربیام و رو سفید شم 🙈

☘️🍀
اصلا نگران نباشید شما ک تونستید ارشد روزانه اونم تهران بشین ازپس اینا خیلی راحت برمیایید ترم اول شای ...

واقعا قبول شدنم لطف خدا بود خودمم باورم نمیشه هنوز ☺️خدا کنه این ترم یک خوب پیش بره من ناامید نشم از درس خوندن مرسی بابت اینکه وقتتونو گذاشتید واقعا ممنونم ازتون 

☘️🍀
توکل به خدا خب تنها نیستی میتونه خیلی کمکت باشه

ممنون عزیزم  امیدوارم که بتونم از پسش بربیام 

ممنون بابت وقتیکه گذاشتید🙏🏻🌸خوشبخت بشید انشالله

☘️🍀
البته عزیزم انشالله بتونم کمکی کنم

سلام عزیزم خوبی ؟

ببخشید شما برای کنکور ارشد چند ماه و روزی چندساعت وقت گذاشتید؟

و اینکه من زبانم رو احتمالا صفر بزنم ولی روست دارم دانشگاه تهران قبول بشم.

رشته لیسانس و فوقتون مرتبط بود؟