2777
2789
عنوان

خونه پدرشوهرم زندگیمو ادامه بدم یا برم ازینجا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 36 پست
باور کن همه کار کردم ببینم کدومش جواب میده اما کلا ازمن بدش میاد مطمعنم.چون یکبار جواب رد دادم موقع ...

چ عقده ایه یعنی فقط به خاطر این باهات حرف نمیزنه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن همه کار کردم ببینم کدومش جواب میده اما کلا ازمن بدش میاد مطمعنم.چون یکبار جواب رد دادم موقع ...

خلاصه میفهمم تو رو

چون کشیدم سالها ی سال

اما قهر نکردم بارها باید قهر میکردم اما نکردم واسه همین چاره نداشتنم ۱۰۰ بار باید قهر میشدم

آخرش خدا خواست و رفتیم ازونجا

دیگه یه چیزی باید خون کنه دل آدمو نمیشه همه چی باب دلت باشه

ول کن بابا 

اگر بری جای دور تازه شوهرت فیلش یاد هندستون می‌کنه مجبور به آشتی میشی 

همین نزدیک باش کرایه نده پولتونو جمع کنید قهر هم که هستی دیگه چی میخوای 

نهایت جواب سلامتو نمی‌دن یا بد نگاه میکنن به جهنم

ارزش داره به مستأجری هزار بدبختی 

خلاصه میفهمم تو رو چون کشیدم سالها ی سال اما قهر نکردم بارها باید قهر میکردم اما نکردم واسه همین چ ...

خوب به نظرت الانکه ازونجا رفتی راحتتری یا قبلا.اونا انداختنتون بیرون یا خودتون رفتین

خوب به نظرت الانکه ازونجا رفتی راحتتری یا قبلا.اونا انداختنتون بیرون یا خودتون رفتین

نه بابا انداختن بیرون چیه

احترام محفوظ بود ظاهرا اما ته دلم حس محبت نمیگرفتم ازشون کارایی میکردن گاهی که هر کدوم بساط قهر بود

بی درد سر جدا شدیم چون انتقالی گرفتیم

سالها وایسادم تا خونه مون درست شد و یه ارث هم تقسیم شد اما خیلی دل شکستن من محبت و احترام ۱ طرفه نگه داشتم

نه بابا انداختن بیرون چیه احترام محفوظ بود ظاهرا اما ته دلم حس محبت نمیگرفتم ازشون کارایی میکردن گا ...

اها.من حتی یکبار مادرشوهرم گف باید یکی از واحدامونو خالی کنیم برا مهمونیامون.درحالیکه تو این ۷سال اصلا نه مهمونی دادن نه با کسی رفتوامد دارن

اها.من حتی یکبار مادرشوهرم گف باید یکی از واحدامونو خالی کنیم برا مهمونیامون.درحالیکه تو این ۷سال اص ...

مال من اصلا عروس مروس دوست ندارن پسرشونو فقط میخوان واسه کار و کمک خوشحالم تا مادرشوهرم زنده بود فهمید پسرش نوکرش نیست 

سخت بود داستان داشتیم تا کمی جا افتادیم اما فهمید که چطور چزوندمش در کمال احترامممممممم طوری شد که پسرش خواست که بریم

چون آدم متوقع و خود بزرگ پنداریه

نمیدونم چند سالته چند ساله ازدواج کردی من ۴۴ سالمه و ۱۸ ساله ازدواج کردم به یه ورت بگیر حرفشو عین ...

خیلی دوستدارم کساییکه مثه شما منو درک میکننو خونه پدرشوهر زندگی کردنو چشیدن پنداشونو بشنوم.من ۳۰سالمه و ۷یا۸ساله خونه خودمونیم از اول اینجا بودم

کلا زیر بار منتشونم.هرچن وقتی هم پدرشوهرم میگه کرایه و رهن خونه ایکه نشستین اینقدره...همش منت

تو ام بگو بله دست شما درد نکنه ایشالا سایه ات رو سرمون باشه گلی چیزی بگیر ببر گلدون شبرینی درست کن ببر

سیاست داشته باس