2777
2789
عنوان

خونه پدرشوهرم زندگیمو ادامه بدم یا برم ازینجا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 36 پست
خیلی دوستدارم کساییکه مثه شما منو درک میکننو خونه پدرشوهر زندگی کردنو چشیدن پنداشونو بشنوم.من ۳۰سالم ...

همینا که گفتم جانم راحت باش و کیف کن 

من واسه خودم گاهی سختش میکردم اما استفاده کردم 

تو ام بکن

اونا رفتنی ان زندگی مال شماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ام بگو بله دست شما درد نکنه ایشالا سایه ات رو سرمون باشه گلی چیزی بگیر ببر گلدون شبرینی درست کن ب ...

منه احمق اصلا زبون‌ندارم نمیدونم در لحظه چی بگم حول میشم.فقط چهاربار گفته تاحالا منم در جواب گفتم دستتون درد نکنه اگه شما بما خونه نمیدادین‌باید تو‌چادر زندگی میکردیم😂😕

منه احمق اصلا زبون‌ندارم نمیدونم در لحظه چی بگم حول میشم.فقط چهاربار گفته تاحالا منم در جواب گفتم دس ...

حالا کوچیک نکن خودتو بگو فلانی پسرت به حمایت شما نیاز داره ایشالا خدا به خودش میده و...