نزدیک پنج ماهه با همیم پسر خوبی به نظرم میاد اما وقتی عصبانی میشه خیلی منو ناراحت میکنه نه اینکه حرف زشتی ولی خو از نظر من بی احترامی حساب میشه همیشه من در حال ناز کشیدن و خوش اخلاقیم باورتون میشه😐بعد همیشه بحثی میشه میگه باید منت هم داشته باشی حالا واقعا هیچی هم نداره از لحاظ مالی خانواده ما هم از اونا خیلی سر تره ولی خیلی خودشو دست بالا میگیره فک کنم خودم باعث این شدم اینقد که بهش پر و بال دادم😐میخواستم باهاش کات کنم نداشت لدفا بگید چیکا کنم 😕 همینجوری نگید کات دلیلش هم بگین عشقولیا 😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکر خوبیه دعوا میکنم یه مدت خوب میشه دوباره برمیگرده 😐🤦🏻♀️
بابا همونهه باور کن😑😂
ولی راه حلش دست منه همچین ادمش کردم دقیقا شرایطمون مشابه بود
بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
من اینجوری دیدم پسره هم زشت بود هم چیزی نداشت هر بار قهر میکرد با دختره تازه خود پسره میمد منت کشی بعد که دید دختره میخواتش بعد 6سال که وضعش بهتر شد دختره رو ول کرد رفت 😶
بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤