2777
2789
عنوان

بیاین بگین با این دوس پسر وقیح چیکا کنم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 82 پست
چیکا کردی دقیقا به منم بگو به خدا دیگه خسته شدم🙁🙁

بییی تفاااوت باااش بخدا ک جوابهه یه جوری بودیمم که فقط من ناز اقارو میکشیدممم الان کلا بهش بی تفاوتم بش زنگ نمیزنممم بهش پیاام نمیدم پیامای کوتاه مختصر بی تفاوتم بش چیزی میگه حرصمو دراره فقط ایموجی خنده میدم یا میخندم حالا اقا دنبال منه

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
چرا😐😐😂😂

سوالیه؟

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو هم يه مدت هي نازشو نکش ببين چيکار ميکنه 

ببین مثلا قهر میکنیم من بعد چند ساعت پیام میدم بهش هر چی از دهنش درمیاد میگه چرا اینقد دیر اومدی برو همونجا که بودی 😐😐😐

ببین مثلا قهر میکنیم من بعد چند ساعت پیام میدم بهش هر چی از دهنش درمیاد میگه چرا اینقد دیر اومدی برو ...

اشتباه نکن بهش پیام نده اصلا بعد چن ساعت اگه هم پیام دادی فقط اینو بده🙄

نه معنی بله میده😂

چنسالشه

بییی تفاااوت باااش بخدا ک جوابهه یه جوری بودیمم که فقط من ناز اقارو میکشیدممم الان کلا بهش بی تفاوتم ...

واقعا باید خودمو تغییر بدم متوجهم باید رو خودم کار کنم خودم اینجوری کردم خودم هم باید تغییرش بدم 

واقعا باید خودمو تغییر بدم متوجهم باید رو خودم کار کنم خودم اینجوری کردم خودم هم باید تغییرش بدم&nbs ...

منمم دقیقا مثه تو بودم میدونست وابستشم منم انکار نکردم بعدش ولی گفتم دارم کمش میکنم الان احساس خطر داره بزار اسکرینش بدم

اشتباه نکن بهش پیام نده اصلا بعد چن ساعت اگه هم پیام دادی فقط اینو بده🙄

بعد میاد کلی غر میزنه برات مهم نیستم که پیام نمیدی😐خیلی پروعه خیلی بعد جالب اینه حرف بدی به من میزنه بعد خودش هم ناراحت میشه قهر می‌کنه 😐

ببین مثلا قهر میکنیم من بعد چند ساعت پیام میدم بهش هر چی از دهنش درمیاد میگه چرا اینقد دیر اومدی برو ...

خب تو پيام نده ديگه ببين اصن براش مهم هست که خودش يه چيز بگه

چرا با کوچکترین حرفش رنجیدی؟چون صاحب کلمه زیاد برام ارزشمند بود!💔

خب تو پيام نده ديگه ببين اصن براش مهم هست که خودش يه چيز بگه

خوب همین اخلاق اشتباه خودمه دیگه اینقدر باهاش مهربونم اینقد همیشه سر موقع بهش پیام میدم و هستم باید خودمو تغییر بدم اگه کات هم بکنم مشکل ندارم

آره بده یکم من یاد بگیرم خدا خیرت بده 🙁

بهش گفتم سه ماهه یه پسره دوسم داره و اینااا بعدش هرچی گفت هیچی نگفتم اخرش خودش گفت اره منه احمق هنوز عاشفتم دوست دارم نفسمی عمرمی بالاخره جواب داد

خوب همین اخلاق اشتباه خودمه دیگه اینقدر باهاش مهربونم اینقد همیشه سر موقع بهش پیام میدم و هستم باید ...

منم تقريبا همين اخلاق رو دارم تنها نيستي   

چرا با کوچکترین حرفش رنجیدی؟چون صاحب کلمه زیاد برام ارزشمند بود!💔