میشه تغییر داد ( فک کنم از اول نصب کنی دوبارع مثلا)
هزینه هم کم نمیشه
خطرم نداره
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از اول نصب کنیم اون حساب حذف نمیشه و شماره میمونه روش مرسی🌼
خواهر من با ۱۰ تا سیم کارت مختلف نصب کرد
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
ببخشید شما خرید اینترنتی میکنید ازش؟ سرعت تحویل سفارشا خوبه؟
آره یبار خرید نتی کردم یک ساعته فرستادن
البته خچدش تایمو میزنه که چند ساعته میخوای یا برای چروزی
ولی ب محلم بستگی داره گاهی ممکنه دیرتر بفرستن
عزیزان هرکس پارچه و خرازی نیاز داره و پرداخت درب منزل میخواد ، بره سایت پارچه روچی یا از بازار اپلیکیشن روچی رو دانلود کنید و زمان خرید در قسمت کد تخفیف کد FMS183 رو وارد کنید و تخفیف بگیرید ، پارچه هاش عالیه