2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 31 پست
حس میکنم شوهر تو از شوهرش بهتره 😑حسای من قویه و میخواد تو مدار شوهرت باشه

دقیقا قبلا یبار بهم گفت خدا بهت شانس شوهرت چقد احساسیه توجه بهت میکنه🙄حالا ظاهرو میدید حسادت می‌کرد خبر نداشت درون چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا قبلا یبار بهم گفت خدا بهت شانس شوهرت چقد احساسیه توجه بهت میکنه🙄حالا ظاهرو میدید حسادت می‌کرد ...

ولی پارش کن😂کشش بده تا لو بره حال اونم بگیر بگو درسته من میخوام جدا بشم ولی خاله مهربون بازی درنیار😂

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من جاریم قهرکرده بود بخداانقدربه برادرشوهر گفتم بروبیارش مگه چیه دعواهست دیگه حالاکه برگشت باماقهره ...

خب تو فرق داری عزیزم من از وقتی رفتم نه اسمی از من آورده نه چیزی نه حتی یه کلمه به خودم اس داده ایشالله درست شه یا آشتی کنید.چون تولدش من همیشه براش سوپرایز داشتم کادو ولی از وقتی فهمید ما قصد جدایی داری به بهانه حتی تولدمم یه پیام تبریک نداد. فقط چسبیده به شوهرم 

سلام عزیزم.. منم مثل شما میخام جدا بشم.. من چند سال پیش اومدم خونه پدرم قهر.. میخواستم جدا بشم ولی شوهرم مدام بهم میگفت جاریم این کارو میکنه نمیدونم دختر عموش بهش زنگ میزنه و خیلی حرفای دیگه... منم از رو اینکه اونارو بسوزونم برگشتم دوباره سر زندگیم ولی اشتباه کردم چون همه حرفاش الکی بود و میخاست منو تحریک کنه... بعدا فکرم به کار گرفتم من میخام زندگی کنم وقتی شوهر من بده حتی اگر دنیا هم براش سر و کول بشکونن به درد من نمیخوره بزار هر کی میخاد بیاد برا خودش ببرتش... تجربه خودم برات گفتم امیدوارم که تصمیم درستی بگیری 

برا بچه دار شدن من هم یه دونه صلوات بفرستین🙏باردار نیستم تیکر رو به امید باردار شدن گذاشتم     خداااایا ناامیدم نکن 
جاریت مگ شوهر نداله؟😐😐😐

چرا ولی نمیدونم کلا از وقتی وارد خانواده شوهرم شدم همش میخواس جلب توجه کنه برا شوهرم حس هوو داشت یهو عصبانی میشد متلک میگفت.مثلا اگه شوهرم تولدشو تبریک نمی‌گفت قاتی می‌کرد کلا دنبال محبت شوهرم بود نمیدونم چش بود 

سلام عزیزم.. منم مثل شما میخام جدا بشم.. من چند سال پیش اومدم خونه پدرم قهر.. میخواستم جدا بشم ولی ش ...

مرسی عزیزم که گفتی اتفاقا مامانم میگه برات مهم نباشه. جون جاریمو دیده بود گفت اون آدمی که من دیدم حاله خودش خوب نیست دنبال جلب محبته. تا کی میخواد به شوهرت برسه بلاخره شوهرتم زن میگیره باید با جاری جدیدش درگیر شه روز از نو🤣

مرسی عزیزم که گفتی اتفاقا مامانم میگه برات مهم نباشه. جون جاریمو دیده بود گفت اون آدمی که من دیدم حا ...

دقیقا عزیزم... اون زندگی تموم شده دیگه سعی کن هر چیزی به شوهرتون ربط پیدا میکنه فراموش کنی و زندگی جدید برا خودتون داشته باشید.. من شوهرم از اقوام نزدیک هست هر روز خبر جدید می‌شنوم ولی اندازه سر سوزن برام اهمیت نداره.. بیخیالی طی کن و تمام 

برا بچه دار شدن من هم یه دونه صلوات بفرستین🙏باردار نیستم تیکر رو به امید باردار شدن گذاشتم     خداااایا ناامیدم نکن 

مشاوره مون تمام شده درخواست  طلاق  دادم منتظر حکم دادگاهم

خب تو فرق داری عزیزم من از وقتی رفتم نه اسمی از من آورده نه چیزی نه حتی یه کلمه به خودم اس داده ایشا ...

بله انشالله مشکلتون زودتر حل بشه به امیدخدا 

خدایاکمکم کن این مرحله سختوردکنم!!خیلی داره سخت میگذره!