2777
2789

بعد۱۰سال ۴تاسقط بچه دارشدم خداروشکر😊

۳۶هفته زایمان کردم مسمومیت داشتم بچم ۱۴روزبستری شد دورازجونش اطرافیان فکرمیکردن یاعیب داره یادورازجونش ازبیمارستان دیگه نمیاد 

خداروشکرصحیح وسلامت اوردیم خونه😊 بملندفامیل شوهریه زنگم نزدن 

الان مادرشوهرم زنگ میزنه ازیکماهگی میگفت گردن نگرفته

دوماهگی میگفت چرا ضعیفه چرا ال چرابل....

الانم ک ۴ماهشه میگه چرا غلط نمیخوره یجوری میگه انگاردورازجونش مشگل داره دخترم زیادعرق میکنه میگه واییی چرااینهمه عرق میکنه😯

چون شیدنداشتم بدم شیرخشک دادم هی میگه شیرخشک میدی دیرسرپا میوفته یاتپلم بشه همش باده....

خیلی رومخمه 

خودمم کم کم دارم شک میکنم استرس افتاده بجونم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوری کن یا جوابشو بده بگو وااا مامان یجوزی صحبت می‌کنی انگار بچه ندیدی و بزرگ نکردی اینا طبیعیه عیب نزار رو بچم

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

ببخشید ولی چقدر سطح شعورش پایینه وای🙄

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

عزیزم ب این حرفا اهمیت نده ..اگرم چیزی میگن فقط با لبخند بگو خداروشکر بچم سالم و سرحاله 

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

عزیزم کسی که بخواد حرف در بیاره از همه چی حرف درست میکنه 

غصه نخور و اصلا اهمیت نده

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….