2777
2789
عنوان

پلي كيستيكا بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 68 پست
ورزش خييلي مهم  استرررس وااي از استرس دكترم ميگفت اگه همه چي رعايت ميكني اما استرسي هستي اصلا ...

منم خيلي استرسيم😞 رژيم غذاييم گف فست فودو نوشابه وسس... نخور

آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...
من موي زائد پدرمو دراورده. ليزرم رفتم برگشت

چه مويي زائد هورموني محسوب ميشه ؟

مثلا دستو پا كه هورموني نيست هست ؟

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا از وقتي كرونا اومده داره يك سال ميشه نه دكتر نه ازمايش هيچي ن فتم  دارو رو كه قطع كردم چو ...

موي زائدم داشتي؟

آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...
من روی سینم در اومده اما زیاد نیست مثلا ۵ تا 

اخه ميخوام دستو پام. ليزر كنم باز برنگرده🥺

فك نكنم دستو پا به هورمون مربوط باشه

انگار فقط صورت و چونه و سينه باشه

چه مويي زائد هورموني محسوب ميشه ؟ مثلا دستو پا كه هورموني نيست هست ؟

زير چونه.دور سينه. خط ناف ضخيم باشه موي زائده. ولي من كلا موهام ضخيمن هرجايي كه باشن😃

منم😞 ليزرم رفتم كلي هزينه كردم باز برگشت

فول بادي ليزر كردي ؟

من دارم قرص سیبل میخورم اما اخلاقمو بد کرده  من تا حالا اقدام نکردم یعنی بچه دار نمیشم  ...

نميدونم چه درد بي درمونيه گرفتارش شديم. من واسه بارداري اقدام نكردم ولي بعيد ميدونم باردار شم