2777
2789
عنوان

پلي كيستيكا بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 68 پست
اسپرونولاكتون.سيپروترون كامپامند

منم نزديك دو سال خوردم

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری

مجرد که بودم پلی کیستیک شدید بودم،ولی چاق نبودم،یکی از تخمدونام خیلی بزرگتر از اون یکی بود،پریودای منظم ولی دردناک داشتم،ازدواج که کردم با کتومیفن و لتروزول باردار شدم ولی سقط شد،سونو که دادم بعد از سقط،هییییچ اثری از تنبلی نداشتم

من از ریزش مو ‌کچل شدم، اسپیدالاکتون هم فایده نداره دیگه، میخوام برم دکتر غدد

من هر دكتري بگيد رفتم همشون همين قرصارو ميدن

آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...
دكترم رفتم گف هر روز ورزش كن

ورزش خييلي مهم 

استرررس وااي از استرس

دكترم ميگفت اگه همه چي رعايت ميكني اما استرسي هستي اصلا نيا پيش من😑

رژيم غذايي سالم 

فكروخيال نكن فقط اعصابت اروم باشه

ميگن تو پري حموم و شستشو هم مشكل زاست نميدونم

مجرد که بودم پلی کیستیک شدید بودم،ولی چاق نبودم،یکی از تخمدونام خیلی بزرگتر از اون یکی بود،پریودای م ...

يني خودبخود درمان شدي؟ يا به خاطر قرصا يا سقط بوده؟

آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...
ده کیلو لاغر شدم ورزش میکنم، انگار نه انگار

من خيلي لاغرم از اين لاغرتر ميشكنم از وسط😐

خوب شدي؟

والا از وقتي كرونا اومده داره يك سال ميشه نه دكتر نه ازمايش هيچي ن فتم

دارو رو كه قطع كردم چون بعد يك سال سونو دادم گفت ديگه لازم نيست بخوري

ولي هر شش ماه بيا چكاپ

نشده كه برم