2777
2789
عنوان

پلي كيستيكا بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 68 پست
نميدونم چه درد بي درمونيه گرفتارش شديم. من واسه بارداري اقدام نكردم ولي بعيد ميدونم باردار شم

نه چرا این حرفو میزنی من دکترم بهم گفت خیلی کم پیش میاد که باردار نشن 

من کلا پری هامم خیلی دردناکه خیلی 

من شدید بودم ولی الان ازpvoشدید شدم pcoتنها البته تخمکامم ضعیف بود ولی ماهی یه تخمک بالغ دارم ۱۵ ۱۷ فقطم درمانش اینه وزنتو به شدت پایین بیاری

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من نمیدونم باردارم یا ن ماه پیش ۲ روز کلا پریود شدم بعدم ب بعدش کلا فعالیت داشتم رحمم درد میگرفت الانم رحمم یجوریه کلا حالم یجوریه خیییییلی ببخشید مدفوعم یه بویی گرفته زیرشکمم خیلی صدا میده مثل صدای حباب ترکیدن وقتی دراز میکشم ، انگار سمت تخمدانام یکوچولو درد میکنه اما بیبی میزنم منفیه امروزم یه بیبی زدم منفی بود صبح اما چون تو دسشویی بود یادم رفته بود بندازم دور دیدم الان یه هاله افتاده بوده ☹

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

من درمان شدم باردارم الان

راهش دوری از سردیجات و چسبیدن به گرمیجاته مثه مغزیجات و ارده و مثلا دارچین زنجبیل روی چایی و زیره روی پنیر و ماست با نعنا‌‌‌‌...خلاصه سردی رو کاملا دور کن.

بعدشم دوره چهل روزه عرق رازیانه و بومادران ....نصف لیوان از هر کدوم فقط چهل روز نه بیشتر نه کمتر....فقط اگه مشکل پرولاکتین دارید رازیانه خوب نیست....

من با این راها خوب شدم 

نه چرا این حرفو میزنی من دکترم بهم گفت خیلی کم پیش میاد که باردار نشن  من کلا پری هامم خیلی در ...

من كه يه دكتر رفتم تا ازمايشمو ديد گف تو بستگان نزديك نازا داريد😐 من يه مدت كپسول روغن گل مغربي ميخورم اين دفعه پريود شدم اصلاااا درد نداشتم خيلي راحت بودم

آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...
من شدید بودم ولی الان ازpvoشدید شدم pcoتنها البته تخمکامم ضعیف بود ولی ماهی یه تخمک بالغ دارم ۱۵ ۱۷ ...

Pvo نشنيدم تاحالا. 

وزنم خيلي كمه اصلا وزنم بالا نميره

آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...
چند روز عقب انداختی ینی؟؟حالت بارداری عین حالت پریودیه  

اون ماه ۵ روز عقب انداختم بعد پریود شدم اما ۲ روزه الانم ک زوده برا پریودی ۲۲ آبان باید پریود بشم تو اقدامم هستیم 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
دستو پاتم باز برگشت ؟😞

اره دستم كه خيلي برگشت. البته كلينيكي كه ليزر رفتم به نظرم خوب نبود درجشو خيلي مياورد پايين چون اصلا سوزش احساس نميكردم

بچه ها من نمیدونم باردارم یا ن ماه پیش ۲ روز کلا پریود شدم بعدم ب بعدش کلا فعالیت داشتم رحمم درد میگ ...

من كه تا حالا اقدام نكردم نميدونم عزيزم

Pvo نشنيدم تاحالا.  وزنم خيلي كمه اصلا وزنم بالا نميره

Pcoمنظورم بود...من اضافه وزن دارم ۲۲ کیلو ۱۲ کیلو اوردم پاسین یکم بهتر شده ۱۰ کیلو دیگه مونده متفورمین میخوردم بد بود برام ولی گلای وانس میخورم همون متفورمینه ولی خارجی

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥