اشي_مشي مدیر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 1567 عنوان پلي كيستيكا بياين | مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 68 پست كسي بوده درمان شده باشه؟ خسته شدم ديگه از قرص خوردن😭 اميدي هس؟ آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته... 1399/08/08 | 00:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اشي_مشي مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 1567 من درمان شدم باردارم الان راهش دوری از سردیجات و چسبیدن به گرمیجاته مثه مغزیجات و ارده و مثلا دارچی ... كامل خوب شدين؟ من يه مدت رازيانه خوردم باز بيخيالش شدم. كلا ٤٠روز بخوري ديگه نخوري؟ابدبختي همه غذاهامون سرده آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...
titi_gol عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 8586 خب پس صبر کن تا پریودیت عزیزم استرسو کاملا دور کن خدا کنه حامله بشم آخه برام سواله ک چرا ۲ روز پریود شدم اون ماه ب بعدشم همش یه حالتایی دارم 🎈من خدم مث روانشناسا صحبت مکنم مث #روانیا عمل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼♀️
اشي_مشي مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 1567 امید به خدا. ورزش، دمنوش، چیزای گیاهی، غذای سالم، قرص و تحت نظر دکتر، درمان شدين شما؟ چه قرصي؟ آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...
اشي_مشي مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 1567 اینارو دکتر بهتون داده، پریودیتون منظمه؟ اره دكتر داد. نه منظم نيس تا اينا رو ميخوردم خوب بود يه وقفه بين دوره ي مصرف قرصا انداختم پريودم يه ماه عقب افتاد😐😐 آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...
باران12345 عضویت: 1396/09/28 تعداد پست: 5264 اره دكتر داد. نه منظم نيس تا اينا رو ميخوردم خوب بود يه وقفه بين دوره ي مصرف قرصا انداختم پريودم يه ... من سه ماهه پریود نشدم یکی اینجا گفت دوفاستون بگیر بخور الان دارم میخورم هنوز نیومده😢،من خیلی دکتر رفتم چرا بهم ندادن؟ خدایا شکرت🌹
اشي_مشي مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 1567 من سه ماهه پریود نشدم یکی اینجا گفت دوفاستون بگیر بخور الان دارم میخورم هنوز نیومده😢،من خیلی دکتر ر ... من دوفاستونم خوردم. اين دفه يه دكتر رفتم امپول پروژسترون داد با كپسول روغن گل مغربي آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...
rgh7276 عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 210 Pvo نشنيدم تاحالا. وزنم خيلي كمه اصلا وزنم بالا نميره یه آزمایش تیروئید بده بنظرممنم همین مشکلو دارم آز تیروئید که دادم گفت کم کار تیروئید داری رو رحم تاثیر گذااشته که اینجوری شدی اول باید اون درمان بشه تا بشه کاریش کرد فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
اشي_مشي مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 1567 یه آزمایش تیروئید بده بنظرم منم همین مشکلو دارم آز تیروئید که دادم گفت کم کار تیروئید داری رو رحم ت ... ازمايش تيروئيدم دادم عزيزم مشكلي نداشته آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...