2777
2789
عنوان

پلي كيستيكا بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 68 پست
من درمان شدم باردارم الان راهش دوری از سردیجات و چسبیدن به گرمیجاته مثه مغزیجات و ارده و مثلا دارچی ...

كامل خوب شدين؟ من يه مدت رازيانه خوردم باز بيخيالش شدم. كلا ٤٠روز بخوري ديگه نخوري؟ا

بدبختي همه غذاهامون سرده

آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...
خب پس صبر کن تا پریودیت عزیزم استرسو کاملا دور کن 

خدا کنه حامله بشم آخه برام سواله ک چرا ۲ روز پریود شدم اون ماه ب بعدشم همش یه حالتایی دارم

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امید به خدا. ورزش، دمنوش، چیزای گیاهی، غذای سالم، قرص و تحت نظر دکتر،

درمان شدين شما؟ چه قرصي؟

آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...
اینارو دکتر بهتون داده، پریودیتون منظمه؟ 

اره دكتر داد. نه منظم نيس تا اينا رو ميخوردم خوب بود يه وقفه بين دوره ي مصرف قرصا انداختم پريودم يه ماه عقب افتاد😐😐

اره دكتر داد. نه منظم نيس تا اينا رو ميخوردم خوب بود يه وقفه بين دوره ي مصرف قرصا انداختم پريودم يه ...

من سه ماهه پریود نشدم یکی اینجا گفت دوفاستون بگیر بخور الان دارم میخورم هنوز نیومده😢،من خیلی دکتر رفتم چرا بهم ندادن؟ 

خدایا شکرت🌹
من سه ماهه پریود نشدم یکی اینجا گفت دوفاستون بگیر بخور الان دارم میخورم هنوز نیومده😢،من خیلی دکتر ر ...

من دوفاستونم خوردم. اين دفه يه دكتر رفتم امپول پروژسترون داد با كپسول روغن گل مغربي

Pvo نشنيدم تاحالا.  وزنم خيلي كمه اصلا وزنم بالا نميره

یه آزمایش تیروئید بده بنظرم

منم همین مشکلو دارم آز تیروئید که دادم گفت کم کار تیروئید داری رو رحم تاثیر گذااشته که اینجوری شدی اول باید اون درمان بشه تا بشه کاریش کرد

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه آزمایش تیروئید بده بنظرم منم همین مشکلو دارم آز تیروئید که دادم گفت کم کار تیروئید داری رو رحم ت ...

ازمايش تيروئيدم دادم عزيزم مشكلي نداشته