2777
2789

دوستان تازه جابجاشدیم لباسشویمو میزنم کارکنه وپودرمیریزم اب میاداماپودرداخلش نمیره نمیدونم چیشداحساس میکنم درجه دومیش دستکاری شده مارک لباسشویمم هایره ممنون میشم اگه میدونید بهم بگید

وقتی خدای هست جای برای ناامیدے نیســــ😍ـت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس شویی مامانم ال جی اونم اول اب خالی میبره مرحله بعد کف میبره ..من ب مامانم گفتم تنظیماتش درست نیست مامانم گفت اقاهه گفته ایپن برا اینه ک اول لباسپارپو کامل خیس میکنه بعد پودر میبره

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
لباس شویی مامانم ال جی اونم اول اب خالی میبره مرحله بعد کف میبره ..من ب مامانم گفتم تنظیماتش درست نی ...

نه اخه اینجوری نبود همون اول کف میکرد

نه اخه اینجوری نبود همون اول کف میکرد

اها پس حتما تنڟیماتش بهم ریخته زنگ بزن ب نمایندگی هایر یا بهت توضیح میدن یا میان درست میکنن

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
اگر کلا پودر و آب قاطی نمیشه به خاطر اینه که اون قسمت که شلنگ داره و به قسمت جا پودری میرسه از یه جا ...

پودرازجای پودرکامل میره اما نمیدونم کجامیریزه که داخلش نمیره