2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه خونم مرتبه ولی من اصلا اهل مهمونی رفتن و مهمون اومدن نیستم فقط ی سب در هفته اونم ک دو نفرن از خانواده هام دوریم خعلییی کسی نمیاد ولی همیشه شام ک میخورم همون موقع ظرفارو میشورم گازم ی دستمال میکشم ناهارم همینطور آشپزخونمم بعد از شام ی جارو دستی میزنم بقیه خونه ام همیشه مرتب و روز درمیون ی جارو میزنم چون از اول عادت کردیم با شوهرم همه چیو سرجای خودش بذاریم کلا همه چیمون با برنامه ریزی پیش میره 

هرچیزی برمیداری همون موقع بزار سر جاش 😐 در همین حد بلدم 😐

یه قانونی هم دیدم گفته بود هرکاری که زیر 2 دقیقه طول میکشه همون لحظه انجام بده ولی کارای من بالای نیم ساعته   

سعی میکنم همون اول ک از بیرون میام همچیو سرجاش بذارم، بیرونم ک نرم ریختوپاشی نمیشه بجز اشپزخونه کثیفم بخاطر اشپزی، پسردوسالمم عادت دادم سباب بازی میاره حال دوباره میبره اتاقش، صبحام بعد صبحانه اگه خرده وسیله مونده باشه جمع میکنم

یکی به من بگع چجوری ازجام پاشم😥

یکی به منم بگه🤪🤪

یه صلوات میفرستی برام🙏🙏...... من خدایی دارم مثل گلبرگ شقایق زیباست ... درد هرچقدر بزرگ باشه خدا بزرگتره .... خدا وقتی تورا می آفرید حواسش به آرزو های من بود تو شدی همان آرزوی من 😍😍😍ایشالا برسه اونروزی که نی نی دار بشم 😍😍😍.         روز تعطیله و مشغول تمیز کردن خونه هستم. تصمیم میگیرم سر و سامونی به کمد لباسام بدم. در کمد رو که باز میکنم چشمم میوفته به لباسهای مهمونیم. یه دفعه یادم میوفته که کم مونده یه سال بشه که هیچکدومشون رو نپوشیدم. کفشها و کیفهایی که از بیشترشون مدتهاست هیچ استفاده ای نکردم. کابینتها رو که میخوام تمیز کنم  چشمم به ظرف و ظروفی میفته که یه ساله هیچ غذایی دلشون رو گرم نکرده.مبلهایی که یه ساله رومبلیشون کنار نرفته تا پذیرای حضور گرم عزیزی بشن. باورم نمیشه که مدتهاست مثل خیلی ها هیچ مهمونی نداشتیم و هیچ جایی مهمونی نرفتیم. یه ترسی دلمو چنگ میزنه.نکنه عادت کنیم؟؟؟عادت کنیم به خلوت خونه هامون، به تنهاییمون، به سکونمون و به سکوت. از عادت میترسم، همون که  اوریانا فالاچی میگه بی رحمترین سَمّیه که میتونه اسیرت کنه، که به هر شرایطی سر خم کنی. نکنه عادت کنیم به بی خبری از هم. به بی عشق ماندن، به بی دوست ماندن..  با خودم فکر میکنم شاید مرگ بدترین پیامد پاندمی کرونا نباشه، شاید اگر کرونا کمی بیشتر طول بکشه تو دنیای پساکرونا بیماری تنهایی و مردم گریزی چنان تو سلولهامون رخنه کنه که با هیچ واکسنی ایمنی پیدا نکنیم.از ته دل دعا میکنم قبل از یخ زدن دلامون، از این ویروس ویرانگر نجات پیدا کنیم که زندگی بی دوست داشتن، بی رفت و آمد، بی دید و بازدید، بی حضور انسانها، بی امید دیدار به هیچ نمی ارزه.به قول شاملو  "سالیان بسیار نمی‌بایستدریافتن راکه هر ویرانه، نشان از غیاب انسانی ست،که حضورِ انسانآبادانی‌ست".

من حریف آشغال ها نمیشم

نمیدونم از کجا میان! 

زیر سفره ای رو تو بالکن میتکونیم

یعنی خرده آشغالی وجود نداره

به بچه هامم کیک و اینا میدم تو سالن میخورن خب اونجا باید آشغال بریزه نمیفهمم چرا وقتی آشپزخونه رو تی میکشم و جارو میکنم میام بیرون 10 دقیقه بعد که میرم مثلا یه لیوان آب بخورم میبینم کفش خورده آشغال ریخته! 

این طبیعیه؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من همیشه خونم مرتبه ولی من اصلا اهل مهمونی رفتن و مهمون اومدن نیستم فقط ی سب در هفته اونم ک دو نفرن ...

چقدر خوب واقعا یه لحظه خونتو تصور کردم که چقدر تمیزه و همه چی سرجاشه

با اینک دونفریم صبح ها ک پا میشدم خونه شلوغ بود الان گاهی اونطوریه ولی الان یه هفته اس ب روشی ک از نی نی سایت یاد گرفتم رفتمجلو نتیجه داده تا الان

یه صلوات میفرستی برام🙏🙏...... من خدایی دارم مثل گلبرگ شقایق زیباست ... درد هرچقدر بزرگ باشه خدا بزرگتره .... خدا وقتی تورا می آفرید حواسش به آرزو های من بود تو شدی همان آرزوی من 😍😍😍ایشالا برسه اونروزی که نی نی دار بشم 😍😍😍.         روز تعطیله و مشغول تمیز کردن خونه هستم. تصمیم میگیرم سر و سامونی به کمد لباسام بدم. در کمد رو که باز میکنم چشمم میوفته به لباسهای مهمونیم. یه دفعه یادم میوفته که کم مونده یه سال بشه که هیچکدومشون رو نپوشیدم. کفشها و کیفهایی که از بیشترشون مدتهاست هیچ استفاده ای نکردم. کابینتها رو که میخوام تمیز کنم  چشمم به ظرف و ظروفی میفته که یه ساله هیچ غذایی دلشون رو گرم نکرده.مبلهایی که یه ساله رومبلیشون کنار نرفته تا پذیرای حضور گرم عزیزی بشن. باورم نمیشه که مدتهاست مثل خیلی ها هیچ مهمونی نداشتیم و هیچ جایی مهمونی نرفتیم. یه ترسی دلمو چنگ میزنه.نکنه عادت کنیم؟؟؟عادت کنیم به خلوت خونه هامون، به تنهاییمون، به سکونمون و به سکوت. از عادت میترسم، همون که  اوریانا فالاچی میگه بی رحمترین سَمّیه که میتونه اسیرت کنه، که به هر شرایطی سر خم کنی. نکنه عادت کنیم به بی خبری از هم. به بی عشق ماندن، به بی دوست ماندن..  با خودم فکر میکنم شاید مرگ بدترین پیامد پاندمی کرونا نباشه، شاید اگر کرونا کمی بیشتر طول بکشه تو دنیای پساکرونا بیماری تنهایی و مردم گریزی چنان تو سلولهامون رخنه کنه که با هیچ واکسنی ایمنی پیدا نکنیم.از ته دل دعا میکنم قبل از یخ زدن دلامون، از این ویروس ویرانگر نجات پیدا کنیم که زندگی بی دوست داشتن، بی رفت و آمد، بی دید و بازدید، بی حضور انسانها، بی امید دیدار به هیچ نمی ارزه.به قول شاملو  "سالیان بسیار نمی‌بایستدریافتن راکه هر ویرانه، نشان از غیاب انسانی ست،که حضورِ انسانآبادانی‌ست".
سعی میکنم همون اول ک از بیرون میام همچیو سرجاش بذارم، بیرونم ک نرم ریختوپاشی نمیشه بجز اشپزخونه کثیف ...

عزیزم منم دخترم 2 ساله است تمام کشوهارو باز میکنه میریزه و میره دستش به همه جا میرسه و برمیداره شما چیکار کردی پسرت به کابینتا و کمدها کار نداشته باشه؟

من حریف آشغال ها نمیشم نمیدونم از کجا میان!  زیر سفره ای رو تو بالکن میتکونیم یعنی خرده آشغا ...

اره دقیقا🤪