2777
2789
عنوان

در مورد قانون جذب

104 بازدید | 5 پست

من کتاب راز چند تا کتاب دیگه قانون جذب خوندم 

همه چیزایی میگفتند انجام میدادم مثلا جذب همسر مورد علاقه  ویژگیهاشو می نوشتم بهش فکر میکردم حس خوشبختی و الان به خواسته رسیدم و همین الان داریمش

ولی چیزای دیگه ای اتفاق می افتاد که هم خونی با خواسته من نداشت دیروز اتفاقی به زندگی خودم ودوستم فکر میکردم یه فکری به ذهنم رسید

دوستم از پول ومال چیزی کم نداره شوهرش فوق العاده از نظر اخلاق ولی اتفاقاتی اخیرا براش افتاده

زندگی براش جهنمه چیزی از زندگی نمی فهمه همش عصبیه وداغونه خودمم خیلی تلاش برای تحصیل وکار وزندگی کردم ولی نتیجه ندیدم

بعد نگاه کردم دوستم از گذشته ها همش حسش عصبی بود به قضایا همینم اتفاق می افتاد

منم ته ذهنم همیشه نا امیدی وتنهایی بود  بخاطر اتفاقات گذشته زندگیم بود در اینده  یجوری میشد به حس نا امیدی می رسیدم 

گفتم بیام نا امید ی را به حس امیدواری شادی تبدیل کنم حسش کنم که امروز به خواستم می رسم

چند ساعت بعد صحبتی شد در مورد خواستگاری یک فردی از من  ..... گرچه به نتیجه نرسید خودم به دلایلی نخواستم

نتیجه اینکه حس کلی به زندگیتون دارین عوض کنید

چون همون حس داره اتفاق می افته

حالا خودم فکر میکنم باز حس کلی به زندگی دارم

تغییر بدم تا به خواسته هام برسم

اوکی شکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فیلم رازو دیدم دوره های اقای امیر شریفیو دارم گوش دادم یخورده ولی نمیدونم واقعا واقعیه یا نه&nbs ...

اخه زندگیم واقعا طلسم شده هیچ پیشرفتی نداشتم 

در مورد کار وازدواح ویژگیهاشو می نوشتم فکر میکردم حس میکردم دارمش حس خوب در خودم در اون رابطه بوجود می اوردم

بعد رهاش میکردم  قانونها را رعایت میکردم ولی اثری نمی دبدم

بعد دیدم کلا دیدم نا امیدیه اتفاقات بعد چند سال نتیجه میشد همون نا امیدی برام خیلی عجیب بود

اوکی شکر