2777
2789
عنوان

باردارا توروخدا ی لحظه بیاین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 36 پست

منم اینجوریم الان داره میشه ۳۹ هفته ام تکوناش کمتره خیلی غصه میخورم یکسره ی چیز شیرین میخورم تا تکون بخوره  این ی هفته ام تموم میشد بدنیا میومد راحت میشدم 

خداجونم مواظب نی نی تو دلیم باش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم🥰

چشمتون بی بلا .

من سر دخترم خیلی استرس داشتم دخترم خیلی استرسی هست . عذاب وجدان دارم . همیشه تو بارداری میگفتن خانم چقدر استرس داری ضربان قلب بچه رو هم بردی بالا . از اول هم ناآروم بود و زیاد گریه می کرد منو هم اصلا دوست نداشت . خودم احساس می کردم از من استرس می گیره از صدای قلبم . شیرمو هم تا 7 ماه به زور خورد . کولیکی هم بود . ولی سر پسرم تمام سعیمو کردم افکار منفی رو از خودم دور کنم.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

منم اینجوریم الان داره میشه ۳۹ هفته ام تکوناش کمتره خیلی غصه میخورم یکسره ی چیز شیرین میخورم تا تکون ...

انشاالله ب سلامتی میگذره و میاد بغلت موقه زایمان دعا کن تموم اونایی ک چشم انتظارن و نگران سلامت نی نی

میشه واسه سلامتی نی نی دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻
کاش منم حامله بشم 😔

منم یه روز مث الان تو بودم منتظر بچه تا یکیو  میدیدم  بارداره  بغض میکردم ولی  خدا لطف کرده بهم دو تا بچه به فاصله ۲۰ ماه بخشیده، فقط استرس نداشته باش مطمئن باش مامان میشی به زودی

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁
عزززیزم درکت میکنم...  توروخدا دعام کنید... رفتم ان تی احتمال سندروم داون دادن.. امینوسنتز کرد ...

انشاالله چیزی نیس و سالمه زود زود میاد کنارت سالم و خوشگل

انشاالله ب سلامتی میگذره و میاد بغلت موقه زایمان دعا کن تموم اونایی ک چشم انتظارن و نگران سلامت نی ن ...

مرسی گلم .حتمن همه رو دعا میکنم .ایشالا که بسلامتی نی نی تو بغل کنی 

خداجونم مواظب نی نی تو دلیم باش 
ب شوهرم گفتم اخی چ قشنگ... بعد میگه اگ یهویی ی حادثه اتفاق بیفته شیشه بشکنه چی؟ 

ن مث شیشه ینی ی جوری ک مشخص باشه داخل شکم

چشمتون بی بلا . من سر دخترم خیلی استرس داشتم دخترم خیلی استرسی هست . عذاب وجدان دارم . همیشه تو بار ...

تمام سعیما میکنم اروم باشم ممنون از راهنماییت دوستم😍😘

کاشکی شکم ادم شیشه ای بود میشد دید بچه را

اینو منم همیشه میگم😁

منم همین توهمو دارم تا تکون میخوره خیالم راحته وقتی میخوابه همش حس میکنم یچیزیش شده 

خدا مواظب همه نینی ها باشه

اینو منم همیشه میگم😁 منم همین توهمو دارم تا تکون میخوره خیالم راحته وقتی میخوابه همش حس میکنم یچیز ...

انشاالله ک مراقبشونه و صلاحمون اینه ک بمونن برامون

تمام سعیما میکنم اروم باشم ممنون از راهنماییت دوستم😍😘

😍😍😍

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.