2777
2789
عنوان

بی بی چک و سوال تکراری

372 بازدید | 24 پست

صبح زدم دیدم منفیه گذاشتم کنار.بعد۲ساعت چشمم افتاد هاله صورتی داشت ...یک هفته ب موعدم مونده.کسی تجربه ای داره؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

عکس بده

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

دوباره صبح زود  بزن یکی دیگه اگه همین اتفاق تکرار شد یا برو ازمایش یا اینکه صبر کن چند روز دیگه باز بذار که صد در صد باشی پر رنگ تر از قبل میشه انشاالله که نی نی هست

خدایا خودت مراقب همه کوچولو ها باش برای سلامتی و تعجیل در ظهور اقا صاحب الزمانذو سلامتی همه تودلیا صلوات الهم صل علی محمد و ال محمد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هالش مشخصه...وزود زدی... بزار چند روز دیگه بزن

اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه و‌حاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من⁦♥️⁩😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔⁦🖐️⁩....  دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺⁦♥️⁩.            😍اقام ابو الفضله😍  میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
دوباره صبح زود  بزن یکی دیگه اگه همین اتفاق تکرار شد یا برو ازمایش یا اینکه صبر کن چند روز دیگه ...

البته ک نی نی نباشه بهتره دوقلو۱۴ماهه دارم

مطمعنی  انشالله که درست باشه‌ ولی مت ۵روز زودتر زدم منفی بود همون روز موعد مثبت شد

عزیزم منفی باشه ک بهتره دوقلو۱۴ماهه دارم

اه     فک کردم دوست داری مثبت باشه خدا حفظشووون کنه نی نیارو     اگه مثبت بو ...

سه تایی بزرگ میکنم.هرچی خدا بخواد ولی قطعا بچه هام اذیت میشن منم عملا عصبی تر خواهن شد وپیرتر

البته ک نی نی نباشه بهتره دوقلو۱۴ماهه دارم

ای جانم عزیزم خدا نگهدارشون باشه هرچی صلاحه همون بشه برات وبهترین باشه شاید خواست خدا باشه 

خدایا خودت مراقب همه کوچولو ها باش برای سلامتی و تعجیل در ظهور اقا صاحب الزمانذو سلامتی همه تودلیا صلوات الهم صل علی محمد و ال محمد 
ای جانم عزیزم خدا نگهدارشون باشه هرچی صلاحه همون بشه برات وبهترین باشه شاید خواست خدا باشه 

اونکه اره.فقط نگرانم نتونم از پسشربربیام و بچه هام اذیت شن

اونکه اره.فقط نگرانم نتونم از پسشربربیام و بچه هام اذیت شن

نه بابا بزرگ میشن بعد لذتش میبری  من که ارزوم هست دوقلو باشه بعدشم باز نی نی بیاد چندسالی سخت میگذره ولی خستگیش از تنت در میاد انشاالله