2777
2789

من شوهرم ادم سختگیری نیست منوخیلی محدودنمیکنه برعکس همش میگه جایی نمیری چرابادوستت نمیری بیرون حالاهوات عوض شه چون دوتا بچه دارم ۶ساله و۹ ماهه همش خونم میگه بچه هارومن نگه میدارم همش میگه بی عرضه ای مثل پیرزنا فقط توخونه ای به خاطر همین امروز گفتم بچه هارونگه دار با دوستم جایی کاردارم برم خرید داشتم گفت بیوفتم ساعت بیست دقیقه به چهارم برگشتم ولی تا اومدم دیدم اخم کرده که تاالان کجا بودی تو نمیدونی من مغازه دارم حالا به خداامکان نداره زودترازچهاربره مغازه هرچی دلش خواست گفت رفت بیرون پی ام هم داده الان که تو لیاقت هیچی نداری میخواستم شیشه های خونه رو بیارم پایین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجاست که میگن باید از اول مرد درست تربیت بشه 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

چشه پسسسس

منم شوهرم یه چیز میگه بعد پیشمون میشه ولی تا این حد

بهش بگو دیگه علکی چیزی نگو اندازه حرف زدنی

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
ببخشیدا مرتیکه بی ثبات از بس ک عادتش ندادی ی کاری کن بفهمه وظیفشه دست پیش بگیری جواب میده این روش

انقدباذوق اومدم خونه در خونه روکه بازکردم دیدم چنان اخمی کرده موندم اصلا

چشه پسسسس منم شوهرم یه چیز میگه بعد پیشمون میشه ولی تا این حد بهش بگو دیگه علکی چیزی نگو اندازه حر ...

اصلاثبات نداره موندم چشه گیرم یکم دیر اومدم به خداباخریدام دم در خونه وارفتم