2777
2789
عنوان

به جاریم چی بگم نیا خونم

1119 بازدید | 43 پست

خانما کل خانواده جاریم کرونا گرفتن از خواهراش گرفته تا برادراش حتی عروس خواهراش و یدونه از زنداداش هاش 

جاری من تقریبا همسن مامانمه و خیلی رو در بایستی داریم 

الان نزدیک یک هفته است سرما خورده روز به روزم بدتر میشه 

نه میره تست بده نه ماسک میزنه سال به سالم خونه من نمیومد ها اما الان هر روز دوبار میاد 

گاهی وقتها میگه بیا کارامو بکن 

دیگه نمیدونم چیکار کنم پسر بزرگ منم ریه هاش حساسه قبلا دوازده روز تو بیمارستان بستری بوده به خاطر عفونت ریه 

خیلی نگرانم کرونا گرفته باشه و ما رو هم درگیر کنه 

نمیتونم هم هر روز برم خونه مامانم

نیا خونمون

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو کرونا هست نیاین.من جلو کل فامیلو گرفتم یه جاری که خوبت

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 

به شوهرت بگو ببین اگر‌پایه اس بهش بگو شوهرم‌میگه نرو ممکنه‌کرونا باشه بچه مریض شه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

چه پرروعه

من قراره یه دختر همه چی تموم خوشحال باشم.   الان90کیلوام،ولی قراره:60کیلو بشم!        قراره اونی که دلم می خواد بپوشم نه اونی که اندازمه!  شروع چالش بامداد خمار:1400/4/22 وزن شروع 90* هدف ماه تیر:87 *هدف مرداد ماه:84 * هدف شهریور ماه79 * هدف مهرماه: ۷۵ * هدف آبان ماه: 70 * هدف آذر ماه:66 * هدف دی ماه:63 من می تونم یه بار تونستم دوباره هم می تونم!!!!