2777
2789
عنوان

به جاریم چی بگم نیا خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بزرگه نمیخوام بی احترامی بشه

بگو نیا خونه ما خواهش میکنم تو علایم کرونا داری باید رعایت کنی واگر نه بچه من مشکل  ریه داره  بگیره مادرشوهر و پدر شوهر از چشم من میبینن 

عزیزم چرا خجالت میکشی بهش بگوپسرم حساسه شماهم سرماخوردی منم ازشمابگیرم شایدپسرمم بگیره اینطوری بگی متوجه میشه خونتونم نمیادب فکرپسرت و خودت باش خدایی نکرده درگیربیماری نشی 

تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همه‌ی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏
تو یه ساختمونیم و اونم طبقه پایین ماست

خودتو بزن مریضی  بگو  حالم خیلی بده ماسکیم بزن در دهنت     بگو به من نزدیک نشید خونمم نیایید     بچها و  شوهرمم نزدیک نشید         اوضاعم بد بخودم مشکوکم 

دخترم   تو نور دیده ای منی    

عزیزم اگه الان هر روز میاد خونت همین الانم برو یه تست بده،حداقل اگه تست پی سی آر نمیدی یه تست آنتی بادی بده که معلوم میشه تا الان گرفتی یا نه،بعد از تستم خیلی صریح بگو،عزیزم بخاطر کرونا میترسم و بخاطر ریه فرزندم، بگو منم رفت و آمد با شما رو دوست دارم ولی شرایط خطرناکه بهتره محتاط باشیم،مودب بگو که بهش بر نخوره 

عزیزم چقدد خوبه که میخای احترام بذاری و حرمتش رو حفظ کنی ولی کرونا که دیگه شوخی و تعارف نداره ! 

مستقیم بهش بگو فلانی جونم شما سرما خوردی و پسر منم ریه اش حساس هس دکتر گفته دیگه سرما نخوره که بازم باید بستری بشه ، یه چن روز همدیگه رو نبینیم بهتره میترسم پسرم دوباره سرمابخوره ، بگو یادت که هس اون سری چه عذابی کشیدیم ۱۲ روز بیمارستان بودیم و ....

.
این خوبه بهش میگم شوهرم میگه خودت نرو به اونم بگو تا خوب نشده نیاد به خاطر پسرم 

اره عالیه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔