2777
2789
عنوان

💥💥💥💥 سرویس پلاستیک لیمون 💫💫💫💫

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 52 پست
هیچی شماهم بگید چه رنگی دارین

صورتی پاستیلی دارم

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
اگه اشناداری تعویض کن البته اگه استفاده نکردی

استفاده کردم

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلتو نزنه لطفا. میدونی چقدر گرون شده؟روزی ۵۰بار با خودت تکرار کن بادمجونی خیلی هم قشنگه 

🤣🤣🤣

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
من سفید گرفتم خیلی دوسش دارم ... ۳ساله تو انباری داره خاک میخوره

همش میگم کاش سفید گرفته بودم همیشه خوشکلههه

همش میگم کاش سفید گرفته بودم همیشه خوشکلههه

ارههه خدایی سفید تو رنگای دیگه ش تکه ..البته صورتی هن نازه ..اگر زرد هم داشت خیلی ناز میشد ...

ولی دیگه خریدی یه از اشمزخونت جمعشون کن و چشمت بهشون نیوفته بعد دوباره بیار وسط..فکرکنم همین الان یه سرویس کانلش نزدیکای ۲ تومن بشه

😍😍😍