2777
2789
عنوان

💥💥💥💥 سرویس پلاستیک لیمون 💫💫💫💫

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 52 پست
منم صورتی پاستیلی دارم. عاشقشم😍 رنگش بهم آرامش میده😀

اره رنگ شیک و نازیه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
ارههه خدایی سفید تو رنگای دیگه ش تکه ..البته صورتی هن نازه ..اگر زرد هم داشت خیلی ناز میشد ... ولی ...

آره عزیزم رفتم قیمت گرفتم رنگ سفیدش گرونتر بود ۲ میلیون و صد تومن گفتم بادمجونی بدم به مامانم .. مامانم سفید بگیره براممم 

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سبز پسته ای دارم مارک هوم کت هنوز تو جهازمه عروسی نکردم😕

مبارک باشه به خوشی استفاده کنی

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
ارههه خدایی سفید تو رنگای دیگه ش تکه ..البته صورتی هن نازه ..اگر زرد هم داشت خیلی ناز میشد ... ولی ...

رنگ زرد هم بود گلم مارک لیمون

آره عزیزم رفتم قیمت گرفتم رنگ سفیدش گرونتر بود ۲ میلیون و صد تومن گفتم بادمجونی بدم به مامانم .. مام ...

تک تک بگیر هرچیزی رو که دوس داری من همه چیزام رنگاش فرق داره . ادم ست تک رنگ که میگیره خسته میشه دلو میزنه

منم بادمجوني دارم محشره اكثراًصورتي وابي دارن 😃

جدی؟؟ چند ساله داریش؟؟؟☺

ای زرررررنگ  اگر مامانت قصد خرید داره جرا که نه

خداییش مامانم قصد خریدش نداشت دید خیلی دارم غصش میخورم گفت خودم بر میدارم برات سفید میگیرم که هیچوقت دلتو نزنه

خداییش مامانم قصد خریدش نداشت دید خیلی دارم غصش میخورم گفت خودم بر میدارم برات سفید میگیرم که هیچوقت ...

باریکلا به مامانت 👏👏👏👏💕💕💕💕💕💕🌹🌹🌹🌹🌹🌹

دیگه حله پس،سفید میگیری یه تنوعی هم میشه برات

😍😍😍

من یاسی شو دارم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...