2777
2789
عنوان

سوال درموردبارداری

97 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من ۲۷شهربور پریود شدم و طبق اون الان۵هفته و ۴روزباردارم.دوروزپیش سونورفتم فقط جسم ررد و ساک دیده شد.وتوسونوگفته شد۵هفته و۵ روز سن بارداری 

چجوریه الان طبق سونو درواقع ۶هفته باردارم وطبق آخرین تاریخ پریودی ۵هفته و ۴ روز یعنی من روز پریودیم حامله بودم؟؟؟مگه میشه

روز پریود حامله نبودی 

چند روز قبل تر از تخمک گذاریت باردارشدی 

در واقعه تخمک گذاریت زودتر بوده 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده….  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چند روز اختلاف اشکال نداره منم تو بارداری قبلی سه روز سونوم جلوتر از پریودم بود. واسه بعضیا هم خیلی عقب تره بر عکس شما مثلا یک هفته کمتر یا دوهفته کمتر از تاریخ پریود

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

روز پریود حامله نبودی  چند روز قبل تر از تخمک گذاریت باردارشدی  در واقعه تخمک گذاریت زود ...

اره عزیزم امروز رفتم مطب مومایی گفتش سونو خودش ۱۰ تا۱۵روز بیشترمیزنه این قانون سونو هیت

بعدپرسیدم عنی شهریور باردار نشدم گفت نه مهر باردارشدی

اخه منم سر دوقلو هام سونو مس گفت ۳۴ هفته دکتر می گفت ۳۶ هفته وقتی رفتم برای زایمان چون زودرس بود و دردهام شروع شده بود بیمارستان گفت چند هفته هستی گفتم ۳۶ یکم بعد جراح آمد گفت خانم تو که ۳۴ هفته هستی کی بهت گفته ۳۶ هفته