2777
2789

من کل خونوادم مریضن خودم اخرین نفر گرفتم الا کل بنم احساس می کنم کبود سرمم درد میکنه

کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند.                           انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،.                    استیو جابز 💕.                             عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭.      اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️.          یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃.                        عشق های من 🏃🏼‍♀️👇🏻.                    پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی،  پفک و چیپس😆🤤.                            👩🏼‍🚀🧙🏻‍♀️🧚🏻‍♀️👸🏼👩🏼‍🔬 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خارش گلو وبیحالی هم داری کروناس.. چون منم اولین روز همینطوری بودم... البته من خیلی خفیف گرفتم دوهفته استراحت کردم خوب شدم...جایی نرفتم تو اتاقم قرنطینه نبودم پیش همسر وبچم ماسک میزدم

دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از  تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️
چه علایمی داری؟

سر درد در بدن حات تهوع 

کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند.                           انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،.                    استیو جابز 💕.                             عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭.      اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️.          یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃.                        عشق های من 🏃🏼‍♀️👇🏻.                    پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی،  پفک و چیپس😆🤤.                            👩🏼‍🚀🧙🏻‍♀️🧚🏻‍♀️👸🏼👩🏼‍🔬 

منم کرونا داشتم امروز روز17هست.

تو رو خدا مواظب باش من پسر عموم کرونا گرفته بود خودش نمیدونست به زن عموم انتقال داده بود زن عنوم هم قلبش رو عمل کرده بود هم قند داشت و انسولین میزد بیچاره .دیشب فوت کرد.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
منم کرونا داشتم امروز روز17هست. تو رو خدا مواظب باش من پسر عموم کرونا گرفته بود خودش نمیدونست به زن ...

یا امام حسین خدایا ب همه رحم کنه مرگ حقه درست ولی این غریبی و مراسم نداشتن و اینا ادم اذیت میکنه 

یا امام حسین خدایا ب همه رحم کنه مرگ حقه درست ولی این غریبی و مراسم نداشتن و اینا ادم اذیت میکنه&nbs ...

آره به خدا الان به مامانم زنگ زدم میگه فقط برادرش دخترعموهام و عمو و پسر عموم  و دو تا عموهام بردنش قبرستون و خاکش کردن.وضعیت شهرمون هم قرمزه و از امروز محدودیت کرونایی رو اجرا کردن.حتی اجازه ندادن کسی بره خونش و یه فاتحه بده

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

پدر مادرم سردرد خارش گلو و پاردرد و بیحالی داشتن سه روزه خوب شدن خداروشکر.من فک کردم خدای نکرده کرونا باشه ولی خداروشکر خوب شدن فقط مادرم سردرد داره اونم بخاطر اعصابشه.خودمم از دیشب پادرد و سردرد دارم گلومم میخاره. از دیشب که پریود شدم بدنمم بیحال شد