2777
2789
عنوان

دهن لقی پیش جاری

351 بازدید | 14 پست

خانوما نمیدونم چم شده من شنیدم حرفتو پیش قالی تو خونت بزن ولی پیش جاریت نزن خودمم به خیلیا گفتما ولی یه جاری دارم اونم پیشم حرف میزنه منم حرف میزنم از خانواده شوهرم فقطم اوناییو میگم که به خودم ربط داره ولی از گفتن همینام بعدش پشیمون میشم همش میگم نکنه بره بهشون بگه , بهشم گفتم این حرفا رو یه وقت جایی نزنی گفت نه بابا منم پیش تو خیلی حرف زدم, حالا نمیدونم چیکار کنم جلو زبون خودمو بگیرم یه وقت شر نشه واسم 

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم

اگه یه بار بگه عادتو و  ول میکنی بیشتر شنونده باش 🥴

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

شر میشه یروز شک نکن

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت ج خودتو دادی دیگه 

حرفتو ب قالی خونت بزن 

به جاری نزن 

صددرصد یه روزی یه جایی اینکار برات گرون تموم میشه شک نکن !!!

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
وقتی اعتماد نداری چرا میگی؟ من و جاریم حرفایی پیش هم داریم که اگه یکیمون لو بده خون به پا میشه😅

اعتماد کردم که گفتم ولی دوتا جاری دارم میونشون با هم بده با من خوبه اونوقت من یکساله عروسی کردم جاریام هر دو در مورد اون یکی میگن که میره حرفتو میزنه حالا استرس گرفتم یه وقت اختلافی پیش اومد این جاریم نره حرفمو بزنه البته اون بیشتر پیش من حرف زده منم چیز خاصی نگفتما بد خانواده همسرمو نگفتم رفتارای نا خوشایندی که در حق من انجام دادنو گفتم فقط 

اعتماد کردم که گفتم ولی دوتا جاری دارم میونشون با هم بده با من خوبه اونوقت من یکساله عروسی کردم جاری ...

دقیقا عین من😂

نترس بابا.خوب میدونه اگه بگه توام چیزای زیادی واسه گفتن داری پس نمیگه😂

حالا چه کاریه پشتشون حرف بزنی بیخیال 

پشتشون حرف نزدم یعنی تهمتی نزدم فقط مادرشوهرم گفته شاید یه خونه ویلایی بگیریم با امیر اینا (من و شوهرم ) تو یه واحد زندگی کنیم منم به جاریم گفتم اینجوری بشه اول اینکه نمیرم دوما دعوا و ناراحتی پیش میاد , حالا میگم یه وقت از الان نره بهشون بگه شر بشه واسم 

دقیقا عین من😂 نترس بابا.خوب میدونه اگه بگه توام چیزای زیادی واسه گفتن داری پس نمیگه😂

آره خودش میگه من پیش تو بیشتر حرف زدم تا خودت 

اگه سابقه داره،بدون میگه😑

آره من این سری فقط به این خاطر ترسیدم که حرفای خصوصی خواهرشوهرمو اومد به من گفت البته قسمم داد به کسی نگم من کلا آدمی نیستم که حرف ببرم و بیارم همون خواهرشوهرم انقد حرفای خصوصی پیش من قبلا زده هنوزه که هنوزه پیش هیچ احدی نزدم در صورتی که خواهرشوهرم باهام خوب نیست