2777
2789
عنوان

زدن موهای زائد

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 75 پست
اتفاقا خیلی کم تر درد داره مثل اندازه برداشتن ابرو دردشه

سخته بابا ول کن همرو ی جا بکن😂

شازده کوچولو پرسید🌺🌺                                       از کجا بفهمم وابسته شدم؟                                      روباه گفت تا وقتی که هست نمیفهمی☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره راست میگه این دوستمون منم همینطوری ام هربارمیرم حموم یکم وقت میزارم وموهارولاخ لاخ میکنم چندتای ...

واقعا؟من اپیلاسیون میکنم اصن کم‌ نشده

ولی میگن موچین زیاد می‌کنه

کاربری دست دو نفره
بعد زیرپوستی درنمیاد یا مثلا ضخیم نمیشه؟

مهم اینه تیره نشه از تیغ که بهتره یا این پودرای موبر اپلاسیون یه دفه میکنی پوستتم که نازک باشه تمامت خونی میشه و منافظ باز میشه و باعث جوش میشه

بابا فقط اونجارو برو لیزر هزینشم زیاد نیست راحت شو چیه با موچین به دردش میارزه واقعا؟تو میگی درد نداره ولی مگه میشه حتی فکرشم درد اوره

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
بابا فقط اونجارو برو لیزر هزینشم زیاد نیست راحت شو چیه با موچین به دردش میارزه واقعا؟تو میگی درد ندا ...

الان که هزینه لیزر خیلی زیاد شده و بعدشم لیزر هم ضرر های خودشو داره  بستگی به استانه درد هم داره بعضیا تحملشو ندارن ولی بعضیا دارن

واسه پا استفاده کردم عالی بود 

اره حداقل تا یکی دو ماه راحت میشی از اپلاسیون😂

شازده کوچولو پرسید🌺🌺                                       از کجا بفهمم وابسته شدم؟                                      روباه گفت تا وقتی که هست نمیفهمی☹️