بچه ها از تجربم میخوام براتون بگم میتونین موهای جاهای حساس رو با موچین بردارین من خودم این کارو کردم دردش رو فقط باید تحمل کنین و با حوصله باشین میدونم خنده داره ولی خب بهتر از اپلاسیونه😂درد کشیدن دونه دونه خیلی کم تر از یه دفس
خخخخ اصن دردش وحشتناکه یبار چن تا دونه ریز مونده بود برام با موچین گرف گفتم ول کن توروخدا دردش بده
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
اره راست میگه این دوستمون منم همینطوری ام هربارمیرم حموم یکم وقت میزارم وموهارولاخ لاخ میکنم چندتای اولش درد داره ولی بعد خودش بی حس میشه لازم نیس یروزهمشو بکنین من هربار ک میرم ۱۰ ۲۰ تار میکنم الان همچین کم شده