2777
2789
عنوان

زدن موهای زائد

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 75 پست
با هر دونش بگی اخخخ😂😂😂😂😂😂😂😂

خخخخ اصن دردش وحشتناکه یبار چن تا دونه ریز مونده بود برام با موچین گرف گفتم ول کن توروخدا دردش بده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرشم درد آوره😐

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

اپی راحتتره که با موچین مگه تموم میشه کل فامیل باید موچین به دست بسیج شن🤣🤣🤣🤣

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
خخخخ اصن دردش وحشتناکه یبار چن تا دونه ریز مونده بود برام با موچین گرف گفتم ول کن توروخدا دردش بده

😣😣

شازده کوچولو پرسید🌺🌺                                       از کجا بفهمم وابسته شدم؟                                      روباه گفت تا وقتی که هست نمیفهمی☹️

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

اره راست میگه این دوستمون منم همینطوری ام هربارمیرم حموم یکم وقت میزارم وموهارولاخ لاخ میکنم چندتای اولش درد داره ولی بعد خودش بی حس میشه لازم نیس یروزهمشو بکنین من هربار ک میرم ۱۰  ۲۰ تار میکنم الان همچین کم شده 

درد نداره بچه ها حالا شما امتحان کنین😂

خودتو ازار نده بابا ژیلتو بردار بزن راحت شی 😂😂

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن