2777
2789
عنوان

زدن موهای زائد

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 75 پست
روم نیست برم لیزر وگرنه میرفتم و خلاص میشدم 😭😭 البته پولش هم ندارم 😂

رو نمیخواد که اونا براشون عادیه بعدش هم فقط بیکینی هزینه ای نداره بهترین لیزر شاید ۱۵۰ باشه جلسه ای

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
الان که هزینه لیزر خیلی زیاد شده و بعدشم لیزر هم ضرر های خودشو داره  بستگی به استانه درد هم دار ...

عزیزم اخه مگه میشه مال پشت رو با موچین کند ؟ 😂😂 حرفا میزنیا 

جز اینکه بدیم همسرا ک اونم شر میشه اخرش 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا هر وقت بیکارم تو خونه با موچین برمیدارم مال پام رو خخخ نمیذارم جوونه بزنن اصن 

اوف با موچین دردش بیشتره

شازده کوچولو پرسید🌺🌺                                       از کجا بفهمم وابسته شدم؟                                      روباه گفت تا وقتی که هست نمیفهمی☹️
رو نمیخواد که اونا براشون عادیه بعدش هم فقط بیکینی هزینه ای نداره بهترین لیزر شاید ۱۵۰ باشه جلسه ای

چون نرفتم تاحالا سخته عزیزم

زیر بغل رو سختم نیست ولی پایین خجالت میکشم

عزیزم اخه مگه میشه مال پشت رو با موچین کند ؟ 😂😂 حرفا میزنیا  جز اینکه بدیم همسرا ک اونم شر م ...

😂😂😂 اره دیگ مگه همین کارو کنیم واسه پشت من نمیدونم خدا چه حکمتی دیده چه حوصله ای داشته اینهمه پشم بکاره تو وجود انسان ها

الان که هزینه لیزر خیلی زیاد شده و بعدشم لیزر هم ضرر های خودشو داره  بستگی به استانه درد هم دار ...

توجیه نکن بابا 😂😂 هزینه ای نداره نهایت ۱۵۰ ضرر هم نداره برای درد هم کرم بیحسی بزن 

چون نرفتم تاحالا سخته عزیزم زیر بغل رو سختم نیست ولی پایین خجالت میکشم

یه بار برو خجالتت میریزه همه اولش اینطورین مثل اولین معاینه زنان🤪🤪 ولی واقعا راحت میشی ماهی یه بار هم لازم نمیشه ژیلت بزنی چون تک و توک از این ور و اون ور نازک درمیاد

یه بار برو خجالتت میریزه همه اولش اینطورین مثل اولین معاینه زنان🤪🤪 ولی واقعا راحت میشی ماهی یه بار ...

فعلا ک پولشم ندارم 😂 کرونا هم هست و خیلی میترسم

من بیشتر پشت اذیتم میکنه چون دیده نمیشه وگرنه جلو سخت نیست برام زدنش عزیزم

یه بار برو خجالتت میریزه همه اولش اینطورین مثل اولین معاینه زنان🤪🤪 ولی واقعا راحت میشی ماهی یه بار ...

تو رفتی لیزر ؟ واسه تیرگی اون قسمت هم خوبه و روشن میکنه پوست رو ؟؟؟