2777
2789

چه مدارکی بردین دفتر خدمات قضایی و چقدر طول کشید تا رسیدگی بشه

طرفتون تامین اجتماعی بود؟

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

ماه اول زايمانت برو درخواست بده و شكايت كن ماه سوم پيگيري كن راي دادگاه بايد تا اواخر ماه چهار بدستت برسه اگه نرسيد حضوري برو ديوان عدالت و نامه دادگاه رو دستي بگير

نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماه اول زايمانت برو درخواست بده و شكايت كن ماه سوم پيگيري كن راي دادگاه بايد تا اواخر ماه چهار بدستت ...

من دو هفته ست مرخصیم تموم شده نمیدونستم که همچین چیزی هست

حالا می‌خوام اقدام کنم

فایده داره بنظرت؟

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
چجوری بجای ۶ ماه ۹ ماه مرخصی میدن؟

باید شکایت کنی به دیوان

شناسنامه خودت شناسنامه بچه برگه های پزشکی نامه از محل کار

آخه به من گفتن قرارداد و حکم و گواهی ولادتم هست که من هیچکدومشو ندارم

اگه ممکته یه توضیح میفرمایید

ببین قانونا باید بعد زایمان نه ماه به مادر مرخصی بدن ولی شش ماه میدن برای اون سه ماه باقی مونده باید بری به دیوان شکایت کنی.

من دو هفته ست مرخصیم تموم شده نمیدونستم که همچین چیزی هست حالا می‌خوام اقدام کنم فایده داره بنظرت؟

اقدام كن شايد

نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت