2777
2789
مثل منی. جاریم پاچه خاره اینام خوششون میاد.

اره دو رو هست خیلی

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دو رو هست خیلی

حالا خارشوهرامم چون من محل نمیدم.ازقصد دور اون میچرخن...عکس بچشو استوری میکنن....

خدایاشکرت،یه دونه صلوات انشاالله صحیح و سالم دوران وسپری کنم.
من خدارو شکر جاری ندارمو نخواهم داشت اما این خواهر شوهر وزه ام خودش تنهایی ی قوم شوهره

پس شما یک هیچ جلویی بخدا جاری از صدتا خواهر شوهر بدتره منم یدونه خواهر شوهر دارم عین خواهرم ولی‌جاریم رابطمونو خراب می‌کنه بسکه کثیفه چشم ندارم ما صمیمی باشیم

بیشعوربودن زمان و مکان نمی‌شناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله می‌دوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......

رابطه خواهر شوهر با عروس هیچوقت خوب نیست مخصوصا که خواهر شوهر از عروس بزرگتر باشه ،اگه خوب هم باشه برای یه مدتی بعد از یه مدتی کلی پشتت حرف و حدیث در میاره نارو میزنه ،هرکی حرفمو قبول داره لایکم کنه

اول خدا بعد دکتر مایکل نیوتون 🧘‍♀️
چجوری خوبین؟ توضیح میدی

اونها از من بزرگتر هستن خیلی بهشون احترام می ذارم

خونه مادرشوهرم باشیم تو کارها کمکشون میکنم

میان خونه ام براشون سنگ تموم می ذارم

اونها هم دقیقا با من همینجوری رفتار میکنن وقتی می بینن اینقدر باهاشون خوبم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

با اینکه حتی شمارشم ندارم و چند ماه یه بار بیشتر نمیبینمش ولی همون دفعه هاییم ک میبینمش حالم خراب میشه همش موج منفیه و آه و ناله😬😬😑

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
اخ گفتی 

شماهم؟؟؟؟

بیشعوربودن زمان و مکان نمی‌شناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله می‌دوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......