حالا خارشوهرامم چون من محل نمیدم.ازقصد دور اون میچرخن...عکس بچشو استوری میکنن....
برای بچش میمیرن یعنی خودش بدتر در صورتی که پشت همه شون حرف میزنه هر روزم باهم در تماس هستن
من اصلا ارتباط تلفنی ندارم باهاشون فقط پنج شنبه ها که خونه مادرشوهرم جمع میشیم زیاد صمیمی نیستم سلام و علیک فقط
برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻♀️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اونها از من بزرگتر هستن خیلی بهشون احترام می ذارم خونه مادرشوهرم باشیم تو کارها کمکشون میکنم میان ...
خوش به حالت مال من میان خونم بهترین پذیرایی و همه چی عالی میرم خونشون جواب سلام رو هم نمیدن خیلی بهشون احترام میذارم ولی متقابلا احترام نمیبینم
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
برای بچش میمیرن یعنی خودش بدتر در صورتی که پشت همه شون حرف میزنه هر روزم باهم در تماس هستن من ...
چون باهاشون ارتباط تلفنی دارن قشنگ پشت سر شما حرف میزنن و بدتونو میگن قشنگ برامن یکی ثابت شده
بیشعوربودن زمان و مکان نمیشناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله میدوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......
پس شما یک هیچ جلویی بخدا جاری از صدتا خواهر شوهر بدتره منم یدونه خواهر شوهر دارم عین خواهرم ولیجاری ...
منو خواهر شوهرم همکلاسی و دوست بودیم که منو به برادرش معرفی کرد اما از وقتی که بله رو دادم دوستی تبدیل شد به دشمنی.الان حدود ۴ ساله با هم قهریم و حرف نمیزنیم.اینم بگم که اون هنوز مجرد هست خیلی چیزارو میذارم پای حسادتش
منو خواهر شوهرم همکلاسی و دوست بودیم که منو به برادرش معرفی کرد اما از وقتی که بله رو دادم دوستی تبد ...
پس همینه شاید بخاطر همین باشه انشالله بختش باز شده و ازدواج کنه شمام راحت شی
بیشعوربودن زمان و مکان نمیشناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله میدوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......
چون باهاشون ارتباط تلفنی دارن قشنگ پشت سر شما حرف میزنن و بدتونو میگن قشنگ برامن یکی ثابت شده
برام مهم نیست میسپارم پیش خدا 🥰
برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻♀️