2777
2789
عنوان

خانمهای شاغل بیاین لطفا

127 بازدید | 16 پست

چیکار می‌کنی که به همه کاراتون می‌رسید من الان امروز ظهر مهمون داشتم شام خوبه مامانم بودم مثلا روز تعطیلم بود فردا هم باید برم سر کار به یه بچه دو نیم ماهه بعضی وقتا واقعا کم میارم چند روز پیش آنقدر خسته بودم فکر میکردم برم استعفا بدم 😶😶هر چند. ساعت شیر دهی دارم ولی واقعا سخته

من ۸ساعت در روز بیمارستانم🤦‍♀️البته عقدم کارخاصی ندارم تو خونه😂

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که فعلا مجازی کار میکنم ولی برنامه داشتم قبلا فقط پنجشنبه جمعه ها و روزای تعطیل میرفتم مهمونی صبح ۶بیدارمیشدم تا ۸ اکثر کارامو میکردم بعدمیرفتم سرکار تا نهایت ۲ 

بعد که میومدم تا ساعت۶ که همسرم بیاد کارامو انجامم میدادم 

البته کمکم داشتم که اخر هفته ها میومد اساسی خونه تمیز میکردیم و چندتا غذا برا مواقع که خیلی خسته م درست میکردیم میزاشتم فریزر

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

منم شاغلم

بچه ندارم و نمیتونم زندگی با بچه رو تصور کنم اصلا،چون همینجوریش زیر زندگی دونفره زاییدم چه برسه بچه داری هم اضافه بشه...

هفت تا سه سرکارم،وقتی میام حتی حوصله حرف زدن ندارم،حداقللللل دو ساعت استراحت احتیاج دارم تا برای ادامه زندگی تا اخر شب احیا بشم.هیچ کمکی از شوهر و از خدمتکار هم ندارم تو کارای خونه

کلا هم زیاد اهل مهمون بازی و مهمونی رفتن تو روزای غیرتعطیل ندارم