2777
2789
عنوان

هر زنی با شوهرتون دوکلمه حرف زد بهش نظر نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2427 بازدید | 123 پست

شخصا تو محیط کار اصلا نمیپذیرم رابطه صمیمی اقایون و خانم هارو توی این موضوع نمیتونم کنار بیام که اقا و خانمی بگن قصدی نداریم اخه اصلا محیط و فضا جای صمیمیت نیست اما متاسفانه شکل میگیره و منم روی این موضوع حساسم  

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شخصا تو محیط کار اصلا نمیپذیرم رابطه صمیمی اقایون و خانم هارو توی این موضوع نمیتونم کنار بیام که اقا ...

هر محلی حریم خودشو داره

ما با همکارامون چه مرد چه زن راجبه مسائل روز حرف میزنیم ولی همیشه با احترام منم صمیمیت بیش از حد رو بد میدونم اما حرف زدن رو نه

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
اره هنورم میدن.بخدا برادر سوهرم ابنقدر طرف رنصه هیچکس نمیتونه بگه زنت بد اما شوهد من هرکی هرچب بگه م ...

عجبا عجبا عجبا حرصم گرفت اصلا اهمیت نده به درک

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
یه سر به دادگاه های خانواده بزنید همه چیز از همین صحبتای کوچیک که فکرشو نمیکنه ادم شروع میشه دیگه ن ...

نه جانم من به شخصه میگم منو هرزه فرض کن تو

ببین تو عقل سلیم میگنجه من شوهر دکترمو ول کنم، بعد واسه شوهر ۲۲ ساله ی  دختر دایی ای که هم بیکاره هم دست زنشو گرفته برده کنار پدر و مادرش و خواهر مطلقه ش زندگی کنه، کرم بریزم؟؟؟؟

اصلا منطقیه این؟

اونم تو شرایطی که من ۳۰سالمه

آخه توهماتت از پهنا تو فلان جایه استالین این چه فکریه؟؟؟؟

این حقه ولی بعضی حرفا قبیحه مثل نظر داشتن و... من یه زن متاهلم این حرف برام خیلی سنگین بود

شاید اون لحظاتی که کناره شما بودن همسرش بهش توجه نمیکرده بیشتر با شما صحبت میکرده این فکر به ذهنش رسیده علت این مشکل رفتار برادر شوهر شماست .شما هیچ تقصیری نداشتید 

گلرخ سابق😴  
شاید اون لحظاتی که کناره شما بودن همسرش بهش توجه نمیکرده بیشتر با شما صحبت میکرده این فکر به ذهنش رس ...

آره امکانش هست اما تو حسادتم آدم باید منصف باشه

عجبا عجبا عجبا حرصم گرفت اصلا اهمیت نده به درک

نمیتونم بخدا دارم خفه میشم موقعهایی که میخوام برم خونه برلدر شوهرم من نمیتونم رژلب بزنم شوهرم میگه پاک کن که مبادا برادرش بدش بیاد اما زن خود درسته نماز میخونه بخدا که لباسی که میپوشه خم میشه کلا باسنش معلومه

قول دادم این کاربریم و نترکونم  
هر محلی حریم خودشو داره ما با همکارامون چه مرد چه زن راجبه مسائل روز حرف میزنیم ولی همیشه با احترام ...

خودم هم همکار مرد کم ندارم اما خوب واقعا حد نگه میدارم

اما بعضی از خانم ها یا اقایون اصلا براشون مهم نیست

همسرم دوتا منشی عوض کرد به این دلیل 

منشی های جدید رو اصلا ندیدم و هیچ وقت دوست ندادم ببینم انقدر که دیدگاه بد برام درست کردن

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!

اندازه نگه دار که اندازه نکوست 

ما نمیدونیم دقیقا بین خانواده ها ، افراد و... چی می میگذره 

این چیزی هم که شما نوشتید فقط از زبان شماست ، 

میشه جریان یک طرفه به قاضی رفتن

به نظرم بهتره که حد و حدود روابط رعایت بشه ، گاهی یه رفتارهایی شاید متوجه نشیم ولی واقعا اشتباهه

ولی اگه طرف بیش از حد و بی دلیل حساس باشه 

خب بهتره که رفت و آمد محدود بشه 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
نمیتونم بخدا دارم خفه میشم موقعهایی که میخوام برم خونه برلدر شوهرم من نمیتونم رژلب بزنم شوهرم میگه پ ...

هی خودتو حرص نده عزیزم

همه نمیتونن مطابق سلیقه تو باشن تو فقط میتونی رفتار خودتو کنترل کنی و کسایی که آزارت میدن رو حذف کنی

نمیتونم بخدا دارم خفه میشم موقعهایی که میخوام برم خونه برلدر شوهرم من نمیتونم رژلب بزنم شوهرم میگه پ ...

منم خانواده پدرم اینطورین هرچی بگن بابام گوش میده عموهام وضع بچه هاشون و نوه هاشون افتضاحه ادعای شیخی دارن بچه هاشون عکس سربازشون اینستا اونوقت من پشت موهام یکم پیدا میشه بابام میکشتم یا هر حرفی خانوادش بزنن ما باید لال شیم خیلی بده میفهمتت

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐