2777
2789
عنوان

هر زنی با شوهرتون دوکلمه حرف زد بهش نظر نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2427 بازدید | 123 پست
اندازه نگه دار که اندازه نکوست  ما نمیدونیم دقیقا بین خانواده ها ، افراد و... چی می میگذره&nbs ...

خوب منم قطع رابطه کردم

شاید رفتار یکی باب میل ما نباشه اما حق نداریم بهش تهمت بزنیم 

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندازه نگه دار که اندازه نکوست  ما نمیدونیم دقیقا بین خانواده ها ، افراد و... چی می میگذره&nbs ...

توقع اندازه نگه. داشتن باید منطقی باشه

مثلا برادرشوهر ایشون قبل زن گرفتنشم با این زن داداش تنها بوده حرف زده خندیده

اگه قرار بود چیزی بشه طرف که نمیومد زن بگیره

هرچی که قبل از بودن خودت، تو زندگی شوهرت وجود داشته، حساس شدن روش غلطه

منم خانواده پدرم اینطورین هرچی بگن بابام گوش میده عموهام وضع بچه هاشون و نوه هاشون افتضاحه ادعای شیخ ...

چون بابات دوستت داره میدونم سخته ولی حساسیتای باباها از سر دوست داشتنه

نه جانم من به شخصه میگم منو هرزه فرض کن تو ببین تو عقل سلیم میگنجه من شوهر دکترمو ول کنم، بعد واسه ...

وای خدا 

آدم میمونه تو منطق بعضیا واقعا

خوب منم قطع رابطه کردم شاید رفتار یکی باب میل ما نباشه اما حق نداریم بهش تهمت بزنیم 

نه تهمت که نباید زده بشه 

از زاویه ی نگاه خودم گفتم ، چون واقعا ما حقیقت رو نمیدونیم

اما خب بعضیا واقعا بی دلیل حساسن و متاسفانه تهمت میزنن ، شاید هم ریشه در گذشته شون داشته باشه

همون که روابط کم باشه واقعا بهتره

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
مدام دارن تبصره میزارن واسه مشروع شدن انگ چسبوندن به بقیه

میدونی خیلیا تقصیر خودشون نیست با ارزشای اشتباه بزرگ شدن کاریش نمیشه کرد باید امید داشت کم کم خودشون متوجه بشن که خیلییییییییییییی زمانبره

نه تهمت که نباید زده بشه  از زاویه ی نگاه خودم گفتم ، چون واقعا ما حقیقت رو نمیدونیم اما خب ب ...

من همسرم متاسفانه بهم خیانت کرد وقتی با خانمی که باهاش بود حرف زدم محکومش نکردم اونم قسم خورد نمیدونسته همسرم متاهله ازین که بالاتر نیست میتونستم زنگ بزنم دختره رو هر چی از دهنم درمیاد بهش بگم اما حرفاشو گوش دادم و اونم از زندگی همسرم رفت 

قضاوت کردن بدترین رفتاریه که درمورد هم میکنیم 

توقع اندازه نگه. داشتن باید منطقی باشه مثلا برادرشوهر ایشون قبل زن گرفتنشم با این زن داداش تنها بود ...

هر چیزی روش درست خودش رو میخواد ، من نمیگم اصلا حرف نزنن ، ولی دیدم بعضیا واقعا قصدی ندارن ولی رفتارشون نامناسبه 

مثلا از حدش خارج میشن ، زیاد از حد حرف نزدنو اینا هم بده 

و این که میگید تو گذشته تنهایی بودن و اینا برای گذشته ی شخصه ، با ازدواج خیلی چیزا فرق میکنه

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
وای خدا  آدم میمونه تو منطق بعضیا واقعا

به خدا از اون روز که این حرفو شنیدم عین دییییووپنه ه داشتم فک میکردم 

تا ببینم چیکار مردم که اینجوری گفته

هر رفتار معمولیم که اتفاقا دختر داییم کاملا باهاش آشناست واسم شده بود ی غووول

آخرش گفتم ولشون کن بابا بهت جهنم

دیگه نه حق دارن بیان خونه م نه کاریشون دارم

مامانمم بخواد رفت و آمد کنه کاری ندارم اما من حتی ریگه نمیخوام تو ی مهمونی یا ی ختم ببینمشون

ما ی تفریح رفتیم باهم شبش زن داییم زنگ زد ببه مامانم که فلانی گفته )دامادش) چه قدر باهاشون خوش گذشت و آیا

از بعده اون حرف این پسر از همه جا بی خبر دختره ی روانی از این رو به اون شد!

هرجا منو میدید سر سنگین بود

منم چون بچه ست همش با مامانم بهش میخندیدم که جو زده ی شوهر کردنه

تا خبر بهم رسید که داستان چیز دیگه ایه

چون بابات دوستت داره میدونم سخته ولی حساسیتای باباها از سر دوست داشتنه

مرسی عزیزم میدونم دلش نمیخواد حرف پشتم باشه اما سخته

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐