2777
2789
بیمارستان خصوصی مخصوص زایشگاه بری هیچ نمیگیری انقد استرس ندین اندازه خودمون فکرمون درگیره

ادم تو دنیا هزارتا خبر بد خوب میشنوه اگه قرتر هی بخونی بشنویی استرس بگیری خودت اذیت میکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه آدمهای بززگسال که کرونا میگیرند، عوارضش تا مدتها شاید تا اخر عمر روی اون آدم بمونه. حالا شما ف ...

دقیقا در بدترین احتمالات دو سال دیگه هم که این ویروس لعنتی طول بکشه یعنی نمیتونن یک سال یا دو سال بارداری و به تعویق بندازن بخاطر سلامتی بچه و خودشون!! عجیبه واقعا

سخت گرفتی خدا بزرگه کرونا حالا حالاها هست پس کسی بچه دار نشه ؟

😊 نه جانم. به من چه، هر کی دوست داره هرچندتا دلش میخواد بچه بیاره. همونجور که مرگ روزانه هزاران نفر از کرونا هم به ما هیچ ربطی نداره.دیگه اینکه این بیماری تا این حد مسری و خطرناکه که نباید ما رو از زندگی عادیمون دور کنه.  حالا نفر بعدی هم که از کرونا مُرد، پدر و مادر یا بچه ی ما بود، مهم نیست . مهم اینه که بیخیال کرونا باشیم و به زندگی شاد خودمون ادامه بدیم.

عه😍😍😍😍عین همیم چه بامزه

ان شاءالله به سلامتی همه باردارا نی نی هاشون بغل کنن❤❤ خدایا خودت یه نیم‌نگاهی بهمون بکن دیگه شر این ویروس از همه جای کره خاگی بکن 

♡گر نگه دار من آن است ؛♡که من میدانم ♡شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  ♡عزیزان کاربرقدیمی هستم♡ 
😊 نه جانم. به من چه، هر کی دوست داره هرچندتا دلش میخواد بچه بیاره. همونجور که مرگ روزانه هزاران نفر ...

۰ و صد نکنیم همه چیو دیگه

میشه باردار شد و تا جایی که میشه رعایت کرد

کلا هرکس اگر خودشو مدیریت میکرد و ب حقوق دیگران احنرام میذاشت و یسری محدودیت ها توی گشت و گذارش اعمال میکرد الان اوضاع جامعمون اینطور نبود واقعا

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
😊 نه جانم. به من چه، هر کی دوست داره هرچندتا دلش میخواد بچه بیاره. همونجور که مرگ روزانه هزاران نفر ...

رعایت کنیم ولی وسواس نباشیم رعایت کنیم ولی زندگی مون مختل نشه کرونا چندین سال آینده هست باید عادت کنیم بهش زندگی کنیم کنارش محدود نکنیم خودمونو رعایتم کنیم اتفاقی نمیفته امید به خدا

ان شاءالله به سلامتی همه باردارا نی نی هاشون بغل کنن❤❤ خدایا خودت یه نیم‌نگاهی بهمون بکن دیگه شر این ...

ان شالله عزیزم🌹😘😍

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دل و سرگرمی؟؟؟؟خداروشکر ما ملاک هامون عین شما نیست😁

باور کن خیلیها از زور بیکاری خونه موندن، میخوان حامله بشن.

مگه چند درصد سن بالا و نازا داریم؟

حالا یکی شرایطش جوریه که باید تو همین یکی دو سال، حامله بشه. اما اکثرا از روی سرگرمی بچه دار میشن.

تو همین تاپیک خیلیها دارن میگن :بیخیال، سخت نگیر! 

باور کن خیلیها از زور بیکاری خونه موندن، میخوان حامله بشن. مگه چند درصد سن بالا و نازا داریم؟ حالا ...

نه خب واقعا باردار شدن رو هوا واقعا درست نیست منم قبول دارم اما خب بازم چه میشه کرد

باور کن خیلیها از زور بیکاری خونه موندن، میخوان حامله بشن. مگه چند درصد سن بالا و نازا داریم؟ حالا ...

من سن بالام  ولی انصافا تو این اوضاع اقتصادی هیشکی از رو سرگرمی باردار نمیشه عزیزم ...