الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تازه آدمهای بززگسال که کرونا میگیرند، عوارضش تا مدتها شاید تا اخر عمر روی اون آدم بمونه.
حالا شما فرض کن تو حاملگی، کرونا بگیری و روی بچه ت تاثیر بذاره. پس فردا خودت رو میبخشی؟ که نتونستی چند سال صبر کنی تا لااقل یه دوا و درمونی پیدا بشه و به خاطر دل و سرگرمی خودت،و از روی بیکاری و بیخیالی یه بچه مریض دنیا آوردی ؟
من میخوام این ماه اقدام کنم برا بچه دوم ، والا نمیدونم چه کنم سنم هم بالاست ... کرونا هم میگن تا چند ...
منم شرایط شما رو دارم
حرف دوستان هم درسته آدم رفت و امدش به بیمارستان و آزمایشگاه زیاده و...
ولی هر کار کردم نتونستم تحمل کنم کرونا بره بعد دومی بیارم
اقدام کردم و فردا هم میخوام بیبی تست کنم
من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکمتر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
باشه عزیزم شما حامله نشو ولی ب بقیه باردارام استرس وارد نکن الان چیکار میشه کرد سقطش کنیم؟
همینو بگو
خدایا قسمت میدم به عظمتت.🌷🙏حتی اگه شده ثانیه ای من زودتر از همسرم و فرزندم بمیرم.هیچوقت داغ همسر و فرزندم و به من نشون نده.خدایا شکرت بخاطر داشتن همسرم که فرشته ای روی زمین 💕💞💕💞