2777
2789
آره خوب، اینم حرف حسابه، لااقل شما یه حساب و کتابی کردی برای بچه دار شدنت. اما بعضی از دوستان جوری ...

مسلما باید با برنامه ریزی باشه

کسی که میتونه صبر کنه برای بارداری ...بنظرم بهتره فعلا باردار نشه چون به هرحال نیاز به سونو و دکتر هست.

اقدام کن بهداشت فردیتو که دعایت کنی هیچ اتفاقی نمیوفته، فکرتو هم الکی مسموم چیزی نکن

بهداشت. فردیم ک سر جاشه  ولی بچم پرستار داره ، پرستاره فامیل داره ... خودم شاغلم ... همسرم شاغله ... فقط من تنها نیستم که آبجی جون   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اگه بعد پشیمون بشیم ؟ اگه هرگز مبتلا نشیم یا اگه شدیم چیزیشون نشه؟ اگه بعدها بفهمیم واقعا کرونا ...

اینهمه شرایط خوب داشتیم و بارداری و همش پشت گوش انداختیم الان توی این شرایط یهو هوس بارداری کردیم😐

تازه آدمهای بززگسال که کرونا میگیرند، عوارضش تا مدتها شاید تا اخر عمر روی اون آدم بمونه.

حالا شما فرض کن تو حاملگی، کرونا بگیری و روی بچه ت تاثیر بذاره. پس فردا خودت رو میبخشی؟  که نتونستی چند سال صبر کنی تا لااقل یه دوا و درمونی پیدا بشه و به خاطر دل و سرگرمی خودت،و از روی بیکاری و بیخیالی  یه بچه مریض دنیا آوردی ؟ 

من میخوام این ماه اقدام کنم برا بچه دوم ، والا نمیدونم چه کنم سنم هم بالاست ... کرونا هم میگن تا چند ...

منم شرایط شما رو دارم 

حرف دوستان هم درسته آدم رفت و امدش به بیمارستان و آزمایشگاه زیاده و...

ولی هر کار کردم نتونستم تحمل کنم کرونا بره بعد دومی بیارم 

اقدام کردم و فردا هم می‌خوام بیبی تست کنم 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
باشه عزیزم شما حامله نشو ولی ب بقیه باردارام استرس وارد نکن الان چیکار میشه کرد سقطش کنیم؟

همینو بگو

خدایا قسمت میدم به عظمتت.🌷🙏حتی اگه شده ثانیه ای من زودتر از همسرم و فرزندم بمیرم.هیچوقت داغ همسر و فرزندم و به من نشون نده.خدایا شکرت بخاطر داشتن همسرم که فرشته ای روی زمین 💕💞💕💞
این که عاقلانه و منطقی هست رو باید هر شخصی باتوجه به زندگی و شرایط خودش ببینه برای یکی باتوجه ب شرا ...

عزیزم بارداری توام زایمانمون باهمه تیکرهارو نگاه

♡گر نگه دار من آن است ؛♡که من میدانم ♡شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  ♡عزیزان کاربرقدیمی هستم♡