2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بارداری توام زایمانمون باهمه تیکرهارو نگاه

عه😍😍😍😍عین همیم

چه بامزه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
شایدم نگیری ولی تو بیمارستان وقت زایمان ادم بگیره ولی اینم هست

بیمارستان خصوصی مخصوص زایشگاه بری هیچ نمیگیری انقد استرس ندین اندازه خودمون فکرمون درگیره

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
اینهمه شرایط خوب داشتیم و بارداری و همش پشت گوش انداختیم الان توی این شرایط یهو هوس بارداری کردیم😐

نه والا هوس نیست عزیزم ، بچم ۵ سالشه و الان قصد دارم خواهر برادر واسش بیارم و همیشه همین برنامرو داشتیم ... بیشتر بدشانسیه تا ندونم کاری 

حرصم درومد دیگ کسی م نیس چیزی بگه 

اخه عزیزم یه سری ها میخان هم به همه تفریح و خوشگذرونیشون ادامه بدن باردارم باشن

خوب نمیشه

باید خیلی خودتو محدود کنی تا در امان باشی

این کوفتی که معلوم نیس کی تموم بشه

نمیشه زندگی و مختل کرد

خدایا قسمت میدم به عظمتت.🌷🙏حتی اگه شده ثانیه ای من زودتر از همسرم و فرزندم بمیرم.هیچوقت داغ همسر و فرزندم و به من نشون نده.خدایا شکرت بخاطر داشتن همسرم که فرشته ای روی زمین 💕💞💕💞
تازه آدمهای بززگسال که کرونا میگیرند، عوارضش تا مدتها شاید تا اخر عمر روی اون آدم بمونه. حالا شما ف ...

دل و سرگرمی؟؟؟؟خداروشکر ما ملاک هامون عین شما نیست😁

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بیمارستان خصوصی مخصوص زایشگاه بری هیچ نمیگیری انقد استرس ندین اندازه خودمون فکرمون درگیره

اره بیمارستان خصوصی اولش از همراه هم تست کرونا میگیره و بعد راه میده و خیالت راحته

باشه عزیزم شما حامله نشو ولی ب بقیه باردارام استرس وارد نکن الان چیکار میشه کرد سقطش کنیم؟

من اصلا قصد استرس دادن ندارم اونی که باردار شده دیگه شده انشاالله که به سلامتی هم فارغ شه ولی کشور ما با این وضعیتش که حتی فرهنگ‌سازی درستی هم نمیکنه خود مردم باید بدونن که در این شرایط فعلا بارداری و به تعویق بندازنن .موضوع در مورد اقدام به بارداری هست نه اونایی که دیگه باردار شدن