2777
2789
دیگ یکی ک باردا میشه فکر اینارو باید بکنه دیگ وگرنه بچه رو بیاری سختی و عذاب بدی بهش ک ظلمه

اخه تو برنامه ریزی کردی اوردی رو پوشک ۴۰ حالا بحث پوشکش نیست چیزها دیگه هم هست بعد یهو با صدبرابر قیمت مواجه بشی !!!

من از وقتی باردارشدم هیچ جا ندارفتم و حسلبی مرلقبم

منم همینطور

خدایا قسمت میدم به عظمتت.🌷🙏حتی اگه شده ثانیه ای من زودتر از همسرم و فرزندم بمیرم.هیچوقت داغ همسر و فرزندم و به من نشون نده.خدایا شکرت بخاطر داشتن همسرم که فرشته ای روی زمین 💕💞💕💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه تو برنامه ریزی کردی اوردی رو پوشک ۴۰ حالا بحث پوشکش نیست چیزها دیگه هم هست بعد یهو با صدبرابر قی ...

اره دیگه اینم هست چیکار کنیم دیگ از همون اول همین بوده 

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
بحث کرونا جدا هزینه ها بگو من پوشک میخریدم ۴۰ بعد شد ۸۵ بعد شد۱۳۰

کاش فقط خرج نوزادی بود این هزینه های دوران نوزادی هیچی نیست در مقابل وقتی که بچه بزرگ میشه . هر چی زمان میگذره خرجش هم بیشتر میشه ..کاش فقط پوشک و شیرخشک بود این که دردی نیست ..