کاری به موضوع اتو ندارم
بچه ها من و دوس پسرم این ۲ هفته خیلی خیلی دعوا میکنیم.سر کوچکترین مسئله😵💫قبلا اینطوری نبودیم
درسته ۶ ماه با هم تورابطع ایم اما قد چن سال میشناسیم همو.چون اتفاقاتی افتاد ک اگ بگم باورتون نمیشه.مثلا چی؟بابام وقتی فهمید با ی پسر تو رابطم انقد کتکم زد و انقد دعوام کرد ک فک کردم منو میکشه امروز،تهدیدم کرده بود ب مرگ.من از خونه فرار کردم و رفتم دم خوابگاه دوس پسرم(یه استان دیگع) و تو کاغذ نوشتم ک دیگ بر نمیگردم😔
فرداش رفتم خونه ،بابام خیلی از من و خودش ناراحت بود،اروم شده بود،فک کردن من خودمو کشتم.زنگ زده بود ب دوسپسرم کلییی فش داد بش💔🥺چون بابام فک کرد من خودمو کشتم و نمیدونس پیش دوس پسرمم.فش ناموسی و...
چن بار اوایل رابطه بخاطر اینکه من کمی بی حجاب بودم گشت گرفتمون.ازمون یبار تعهد گرف.یبار اسمس اومد برام.یبار هم تذکر دادن.
اون شبی ک تعهد گرفتن ازمون من مردم و زنده شدم.چون نمیخاستن ولمون کنن.قرار بود ببرنمون😔😭ولی خب دوس پسرم انقد صحبت کرد و اینقد هوامو داشت که ولمون کردن.فقط شال نداشتم.
قبل اینکه با دوس پسرم اشنا شم،مرد ستیز بودم و میخاستم تیغ بزنم یه پسر هول رو که اون فک میکرد میتونه منو ببره خونه😵💫امیر اون موقع دوس پسرم نبود و خب بهم کمک کرد که تیغش بزنم...بعد اون اتفاق از من خوشش اومد
ما چنبار رفتیم گردش و مسافرت و پیش هم موندیم شبو.(بدون اینکه رابطه ج داشته باشیم)
هر وقت ازش خاستم مشکلی ک پیش اومده رو حل  کنه،حلش کرد