2777
2789
ان شالله عزیزم🌹😘😍

😍🤗تو سونوگرافی زایمانت وبرا کی زده طبیعی هستی یا سز من بچه دوممه اولی دختره اینم پسر بخدا نه اقدام کردیم نه هیچ🤦‍اینقد زمستون از ترس کرونا گرمیجات خوردیم من نمیدونستم باردارم دو ماهگی ویارام شروع شد ومریض شدم بی بی زدم فهمیدم😄

♡گر نگه دار من آن است ؛♡که من میدانم ♡شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  ♡عزیزان کاربرقدیمی هستم♡ 
😍🤗تو سونوگرافی زایمانت وبرا کی زده طبیعی هستی یا سز من بچه دوممه اولی دختره اینم پسر بخدا نه اقدام ...

عزیزمممم😍

منم بجه اولم دختره اینیکی پسر

اولی که طبیعی بود اینیکی هم هرچی پیش بیاد ان شالله

تو سونو ان تی تاریخ زایمانمو زده ده دی

برا شما کی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن خیلیها از زور بیکاری خونه موندن، میخوان حامله بشن. مگه چند درصد سن بالا و نازا داریم؟ حالا ...

اگه انقدر آدم بیخیال نداشتیم که شرایط مملکت اینجوری نبود ملت عزاداری و سفر و مهمونی و پارتی و بارداری و همه کاری می‌کنه و فقط یه کلمه میگه اوووه حالا حالا ها این کرونا هست نباید زندگی مختل بشه که باید هر کاری دلمون میخواد بکنیم 

عزیزمممم😍 منم بجه اولم دختره اینیکی پسر اولی که طبیعی بود اینیکی هم هرچی پیش بیاد ان شالله تو سو ...

ای جان😘منم طبیعی ام اینم هرچی پیش بیاد به قول شما  مال منو از اول زد ۱۲ دی ولی من میگم آخرای آذر بدنیا میاد 

دخترت چند سالشه خدا حفظش کنه برات❤ 

دختر من ۵ سالشه 

♡گر نگه دار من آن است ؛♡که من میدانم ♡شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  ♡عزیزان کاربرقدیمی هستم♡ 
ای جان😘منم طبیعی ام اینم هرچی پیش بیاد به قول شما  مال منو از اول زد ۱۲ دی ولی من میگم آخرای آ ...

دقیقا منم دخترم دوهفته زودتر دنیا اومد بنظرم اینم اواخر اذر دنیا میاد

ینی خیلی شبیه همیم😂دختر منم ۵ سال و ۴ ماهشه😊😂😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دقیقا منم دخترم دوهفته زودتر دنیا اومد بنظرم اینم اواخر اذر دنیا میاد ینی خیلی شبیه همیم😂دختر منم ...

دختر منم زود بدنیا اومد و۵ سال ودو ماهشه منو تو باهمه زایمان هامون فکر کنم 😍😍😘😘

دختر منم زود بدنیا اومد و۵ سال ودو ماهشه منو تو باهمه زایمان هامون فکر کنم 😍😍😘😘

خیلی بامزه هم شرایط شدیم😂😍

خیلی بامزه هم شرایط شدیم😂😍

عاره خیلی من اینقد ذوق کردم تیکرتو دیدم ان شاءالله به سلامتی فارق شی گلم ❤🤰

عاره خیلی من اینقد ذوق کردم تیکرتو دیدم ان شاءالله به سلامتی فارق شی گلم ❤🤰

منم همینطور😍

شما هم همچنین عزیزه دلم🌹😘

اسم نی نی رو چی میذاری اسم دخترت چیه 

لسم دختر من باران وبرا نی نی رو یا بیامین یا رایان یا ابولفضل میذاریم هر سه تاشم الان صداش میکنیم هنوز به توافق نرسیدیم 😁😁😃😃

اسم نی نی رو چی میذاری اسم دخترت چیه  لسم دختر من باران وبرا نی نی رو یا بیامین یا رایان یا اب ...

ماهم هنوز سر هیچ اسمی ب توافق نرسیدیم🤦‍♀️😁🤯

اخه عزیزم یه سری ها میخان هم به همه تفریح و خوشگذرونیشون ادامه بدن باردارم باشن خوب نمیشه باید خیل ...

من از وقتی باردارشدم هیچ جا ندارفتم و حسلبی مرلقبم

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
من اصلا قصد استرس دادن ندارم اونی که باردار شده دیگه شده انشاالله که به سلامتی هم فارغ شه ولی کشور م ...

نوشتی کیا جرات کردن تو کرونا اقدام ب بارداری کنن

دیگه از اول ک چشم باز کردیم مملکتمون همین بوده الانم ک مریضی اومده معلوم نیس کی میخاد بره نمیشه ک ول کنی

بحث کرونا جدا هزینه ها بگو من پوشک میخریدم ۴۰ بعد شد ۸۵ بعد شد۱۳۰

دیگ یکی ک باردا میشه فکر اینارو باید بکنه دیگ وگرنه بچه رو بیاری سختی و عذاب بدی بهش ک ظلمه