2777
2789

سلام دوستای عزیز،،،کسی هست اینجا ک فقط ی بار خیانت دیده باشه و شوهرش دیگه بهش خیانت نکرده باشه؟من دوساله عروسی کردم و با شوهرم خیلی همو میخواستیم برای رسیدن بهم خیلی تلاش کردیم اما چند ماه پیش متوجه خیانش شدم البته در حد چت و ۴روز بود شروع شده بود خیلی  حالم بده فقط اونایی ک این حسه بدا تجربه کردن میفهمن چی میگم شبو روز دارم ب این قضیه فکر میکنم گریه میکنم تو اوج خنده قلبم درد میگیره بخاطر این قضیه انگار یکی همش چنگ میندازه تو دلم اصلا باورم نمیشه شوهرم همچین کاری کرده..الانم همش میگه غلط کردم گوه خوردم اشتباه کردم دست گذاشت رو قران ک دیگه هیچوقت اینکارا نمیکنع ولی من دلم اروم نمیگیره خودم از این همه حرص و گریه خسته شدم از ی طرف ن شرایط طلاق دارم ن میتونم مثل سابق بهش اعتماد داشته باشم از طرفی عاشقشم بدون اون نمیتونم اینقد حال بدی دارم دقیقا وسط زمین اسمون گیر کردم میترسم بمونم بعد چندسال دوباره خیانت کنه همش ب اون موقع فکر میکنم ک با ی بچه چکار کنم..

کسی بوده مشکل منا داشته باشه و بعد واقعا شوهرش پشیمون شه از کارش و دیگه تکرار نکرده باشه؟توروقران کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا کامل نخوندم ولیییی چنین مردی نداریم اگه هم هست ینی بعد اولین بار خیلی هشیارو ملاحظه کارشده درخفا میکنه   

همه دخترا حداقل یه بارپرسیدن "چرا"؟؟؟                                  وشنیدن چون تودختری !                                                       همینقدرتلخ ...

دردتو حس میکنم خییییلی سختهههه  منم الان درد تورو دارم حالم خیلی بده فقط من هنوز ازدواج نکردم قرار بود بعد از ۱۲ سال عشق و عاشقی با هم ازدواج کنیم که همین امروز فهمیدم داره خیانت میکنه بهم 

من شوهرم پارسال بهم خیانت کرد اونم خیانت جنسی اما اصلا برام قابل هضم نبود چون خیلیییی دوستم داره قهر کردم رفتم خونه بابام به غلط کردن افتاد گف گوه خوردم و این حرفا اما میگفتم طلاق میخوام اخر سر بخاطر بچم و چون عاشقش بودم براش چن تا شرط گذاشتم و برگشتم اونم بهم ثابت کرد که دیگه خیانت نمیکنه و کلا عوض شده اخلاقشم خیلی بهترشده

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
دردتو حس میکنم خییییلی سختهههه  منم الان درد تورو دارم حالم خیلی بده فقط من هنوز ازدواج نکردم ق ...

خوبه ک ازدواج نکردی اگه بعدش اینکارو میکرد چی شانی اوردی شناختیش

خداجونم فقط تورو دارم خودت هوامو داشته باش...